Könnyed győzelemmel zártuk a tornát

Könnyed győzelemmel zártuk a tornát

Magabiztos játékkal 7–0-ra verte a Viitorul Arad gárdáját akadémiánk U15-ös csapata, így Németh Richárd tanítványai 100 százalékos teljesítménnyel nyerték meg az erdélyi erőfelmérőt.

Az UTA Arad 4–2-es és a Szeged-Csanád Grosics Akadémia elleni 3–0-s sikerrel a tarsolyában lépett pályára U15-ös együttesünk a nemzetközi torna harmadik játéknapján. Nagyon gyorsan kiderült, hogy Viitorul legénysége nem fogja megszakítani a mieink remek szériáját, ugyanis már az első félidő végén 3–0-ra vezettek akadémistáink. Szünet után sem vettünk vissza az iramból, és végül úgy nyertünk 7–0-ra, hogy a helyzetek alapján akár kétszámjegyű különbséggel is győzhettünk volna. A góljaink közül Liplin Bence és Meskó Márk kettőt-kettőt vállalt magára, Klement Dávid, Krone Niklas és Söptei Bálint pedig egyszer-egyszer vette be az aradiak kapuját. Utóbbi két játékosunk büntetőből volt eredményes. A mérkőzésen a Németh Richárd és Varga Roland alkotta edződuó a keret valamennyi tagjának játéklehetőséget tudott adni, azaz Németh Bence, Őri Krisztofer –   Bécsy Bendegúz, Hende Dániel, Kiss Benedek, Klement Dávid, Krone Niklas, Liplin Bence, Markó Martin, Meskó Márk, Molnár Levente, Pécskai Levente, Sági Marcell, Söptei Bálint, Sipos-Kiss Dániel, Szele Máté, Szilvási Ámos, Szücs Péter, Tasnádi Áron, Tóth Erik és Virág Ádám pályára lépett.

Az Illés Akadémia U15-ös csapata végül 100 százalékos teljesítménnyel, vagyis a maximális 9 ponttal nyerte meg az aradi nemzetközi tornát.

A harmadik mérkőzésünkön egyértelműen látszott, hogy a mi csapatunk sokkal komolyabb minőséget képvisel, ami végül gólokban is megmutatkozott. Elégedett is voltam, amit még növelt az a tény, hogy a mi hálónk egyszer sem rezdült meg. A torna nagyon hasznos volt, mert valamennyi labdarúgónk bőven kaphatott játéklehetőséget. Pénteken egy nagyon jó meccset játszottunk, a szombati és a vasárnapi már nem volt annyira éles. Összességében nagyon hasznos volt ez az erdélyi erőfelmérő, mivel más futballkultúrát képviselő együttesekkel is találkozhattunk. Maga a túra pedig remekül szolgálta a közösség építését

– összegezte a három nap tapasztalatait Németh Richárd vezetőedző.