Kiváló felmérés az U19 számára

Kiváló felmérés az U19 számára

A Vas megyei I. osztály bajnoki címéért hajtó Vépet győzték le Horváth Rudolf és Horváth András tanítványai.

Illés Akadémia U19 – Vép VSE 2–0 (1–0)
Illés Aka. U19.:
Gróz (Kovács D., 75.) – Bényei, Dezamits, Tarján, Woth – Palkó, Markó (Váncsa, 70.), Rosner – Bunevácz, Antal, Heiter (Horváth R., 60.). Vezetőedző: Horváth Rudolf.
Gólszerzők: Antal (15.), Horváth R. (65.)

Újabb felnőttcsapat látogatott az Illés Akadémiára: az U19-eseink a Vas megyei I. osztályban 2. helyen telelő Vépet fogadták. A mieink az első negyedóra végén szerezték meg a vezetést: Dezamits robogott el a jobb szélen, beadását Bunevácz visszafejelte, Antal pedig 10 méterről, ballal a hosszú sarokba lőtt. A mezőnyben kulturáltan játszottak a csapatok, a kapuk is veszélyben forogtak, de újabb gól a szünetig nem született. Egy óra elteltével pályára lépett a sérüléséből felépülő Horváth Rajmund, és góllal jelezte: nem véletlen, hogy a Haladás keretében is számítanak rá. Rosner ugratta ki a leshatárról induló támadót, aki a kapust is kicselezve lőtt a hálóba, kialakítva a 2–0-ás végeredményt.

Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy NB III-as szintű csapat volt az ellenfelünk – ismerjük őket korábbról, tudtuk, hogy hasznos meccset játszhatunk velük. Van bennük foci, és fizikálisan erősek. Jó meccset játszottunk, sok párharcra kényszerültünk, és sok átmenet jellemezte a mérkőzést. A játékosoknak gyorsan kellett dönteni és végrehajtani a feladataikat, ugyanis az ellenfél fizikai fölényét csak így lehetett ellensúlyozni. Alakul az új U19-es csapat, lépésről-lépésre fejlődünk. A srácok felfogásával, valamint az edzésmunkájukkal elégedett vagyok – amennyiben az őszihez hasonlóan eredményesen tudunk szerepelni, akkor újabb játékosok kerülhetnek szóba a felnőtteknél

– összegzett részben, valamint tekintett előre Horváth Rudolf, az U19-esek vezetőedzője.