Kitűnő támadófutball

Kitűnő támadófutball

A szomszédvár egerszegiek otthonában öt góllal nyertek U16-osaink.

ZTE FC U16 – Illés Akadémia U16 0–5 (0–2)
Illés Aka. U16:
Tama – Abért B., Tóth Á., Németh R., Bécsy – Zsiga, Palkó, Csalló – Bene, Abért O., Szabó B. Cserék: Farkas D. – Erdei, László, Pljesovszki, Sipos-Kiss, Őri B., Blum. Vezetőedző: Sátori Barnabás.
Gólszerzők: Palkó, Szabó B., Sipos-Kiss, Zsiga (büntetőből), Bécsy

Kitűnően kezdte a zalaegerszegi találkozót az Illés Akadémia U16, hiszen az első negyedórában kétszer is betaláltak a zöld-fehérek. Palkó Áron egy csel után ballal a bal felső sarokba lőtt – szépségdíjas átlövésgóllal alapoztuk meg a mérkőzést. Aztán egy jobb oldali tűpontos Csalló Kristóf-beadás után Szabó Bence egy átvétel után a hosszú sarkot lőtte ki, 0–2. A szünetet követően a cserék is remekül szálltak be. László Krisztián visszagurított labdáját Sipos-Kiss Dániel a bal alsóba rúgta, míg a Csalló Kristóf által kiharcolt büntetőt Zsiga Patrik értékesítette. Ötödik gólunkat Bécsy Bendegúz szerezte: egy bal oldali bontás után Szabó Bence centerezését passzolta a kapuba, kialakítva az 5–0-s Illés-győzelmet.

Mindenekelőtt szeretném kiemelni, hogy remekül álltunk bele a mérkőzésbe. Időszakonként jól is futballoztunk, főleg a fordulás után. Összességében nem értékeljük túl ezt a győzelmet – hasznos mecset játszottunk egy kulturált focit bemutató ellenféllel szemben

– mondta Sátori Barnabás a mérkőzést követően.