Kisvárdai vendégek, soproni kirándulás

Kisvárdai vendégek, soproni kirándulás

Négy korosztályunk lép pályára ezen a héten.

Horváth Rudolf és Horváth András U19-esei hét alkalommal tréningeznek: a szerda és a péntek az erős nap, akkor a délelőtt és a délután is a futballról szól majd. Volter Patrikék hat találkozót játszottak eddig, 13 ponttal a második helyen állnak.

Az U17-esek szintén hétszer fognak edzeni. Sátori Barnabás és Szűcs János tanítványai ezen a héten nem játszanak bajnokit. Szabó Bence és társai az ötödik pozíciót foglalják el jelenleg, hét meccs után 11 pontjuk van.

Kovács László és Nagy József fiait is hét edzés várja a héten. Ők sem játszanak október utolsó hetében. Az U16-osok hat találkozón eddig 8 pontot szereztek, a tizenkétcsapatos bajnokságban a hatodik helyen állnak.

Négy tréning vár Németh Richárd és Körhöcz György fiaira, szombaton pedig meccs: 10 órakor az U15-ös Kisvárda játszik az Illés Akadémián.

Ugyancsak négyszer edzenek Tóth Zsolt és Nagy László U14-esei. Szombaton 10 órakor pedig a Kisvárda hasonló korosztályával játszanak hazai környezetben.

Szűcs János és Varga Roland U13-asai háromszor edzenek, és pénteken fognak bajnokit játszani. A Kiemelt U13-as bajnokság Észak-Nyugati csoportjának 9. fordulójában az SC Sopronhoz utaznak a mieink: akik a tabellán egy pozícióval és öt ponttal vannak lemaradva a mieinktől.

Takács Csaba korosztálya, az U12-esek szintén három tréningen vesznek részt, és ők is utaznak Sopronba. Itt két hellyel és két ponttal vagyunk a piros-fehérek előtt.