Kilenc bajnoki meccs a heti programban

Kilenc bajnoki meccs a heti programban

Megkezdik a tétmérkőzések sorát az U13-as és az U12-es korosztályaink is.

Legidősebbjeink, az ETO FC Győr ellen győzelemmel indító Illés Akadémia U19 hat edzéssel készül a héten. Horváth András és Fazekas Norbert csapata a Ferencváros elleni idegenbeli 1–1-gyel kezdő Puskás Akadémia együttese ellen játszik Felcsúton, szombaton délben. FRISSÍTÉS: A találkozó a Puskás Akadémia kérésére elmarad.

Hazai környezetben javíthat Kovács László és Nagy József korosztálya. Az Illés Akadémia U17-re zöld-fehér ütközet vár, hiszen a Paks elleni 3–1-es győzelemmel rajtoló Ferencváros érkezik Szombathelyre. Wolf Gergőék szerdai szabadnappal és hat tréninggel készülnek a szombat déli találkozóra.

Az Újpest FC után újabb budapesti ellenfél vár az Illés Akadémia U16-ra. Sátori Barnabás és Körhöcz György korosztálya ahhoz a Vasashoz látogat, akik a Honvéd-MFA elleni idegenbeli 1–0-val kezdték a szezont. Hat foglalkozással készülnek ők is a fővárosi kirándulásra.

Szombaton délben itthon fogadja az Újpesti TE csapatát az U15-ös gárdánk. Ősszel a lilák otthonában aratott 2–1-es győzelemmel kezdődött a szezon számunkra. A liláknak ez lesz az első tétmeccs 2023-ban, miközben mi már a Ferencváros elleni 2–1-gyel „alapoztunk”. Németh Richárd és Varga Roland hat edzésre várja a srácokat a héten.

Diósgyőrbe látogat az Illés Akadémia U14. Nagy László és Biegner Dáneil öt tréninget tart Mihály Dánieléknek, majd pénteken utazik a társaság Borsodba. Mi már átestünk az idénynyitón, miközben a DVTK-nak a szombati 11 órás lesz az első idei találkozója.

Hat tréninget tart Szűcs János és Faggyas Milán is az U13-as csapatunknak. Ahogy az ősz, úgy a tavasz is a Király SE ellen idegenbeli találkozóval indul: az eddigi két bajnokin 3–1-es és 6–0-s győzelmet arattunk a szürke-sárgák felett. FRISSÍTÉS: A találkozó elmarad, az új időpont: 2023. március 22., 14.00 óra.

Tóth Zsolt és Hujber Gábor csütörtöki szabadnap mellett négy edzést tart. Szerdán a Pápai ELC U12/U13-as vegyes csapata ellen játszanak a mi U12-eseink felkészülési mérkőzést. Vasárnap pedig a Király SE csapatával harmadszor is összecsapnak a zöld-fehérek: ősszel idegenben 4–0-ra, itthon 2–0-ra győztünk az újperintiek ellen. FRISSÍTÉS: A találkozó elmarad, az új időpont: 2023. március 22., 17.30 óra.

Hasonló a programja a Biegner Dániel és Pados József vezette U11-nek és a Faggyas Milán–Szabó Róbert-edzőpáros irányította U10-nek. Hétfőn, kedden és pénteken edzenek, szerdán pedig felkészülési meccset játszanak. Az U11 a Sárvár FC, míg az U10 a Pápai ELC (U10/U11 vegyes) ellen mérkőzik meg. Vasárnap Szlovénia felé veszi az irányt mindkét társaság és az NS Mura otthonában szerepelnek majd.

Hujber Gábor az U9-nek, míg Pados József az U8-nak tart edzést hétfőn, kedden és csütörtökön, míg Szabó Róbert kedden és csütörtökön gyakorol az U7-tel. Pados József együttese szombaton az ETO FC Győrrel csap össze az Illés Akadémián.

Két bajnoki is szerepel a leány U19-es korosztályunk heti programjában. Tebeli György hat edzést tart: kedden és csütörtökön dupláznak Pintér Tekláék. Szerdán az MTK érkezik Szombathelyre (6–2-re és 2–0-ra nyertünk ellenük ősszel), míg vasárnap Győrbe utazik a csapatunk (a Rába-parton 1–1 lett, míg itthon 9–1-re győztünk).

Győrffy Mátyás szintén hat foglalkozást tart a héten, a hétvége szabad lesz Csarnai Zitáék részére.

Az Illés Akadémia leány U15 szerdai szabadnap mellett hat tréningre készülhet, vasárnap pedig a közép-szlovéniai Radomljebe látogatnak, ahol nemzetközi tornán szerepelnek majd.