Kihagytuk a helyzeteinket

Kihagytuk a helyzeteinket

A második bécsi csatát is az osztrákok nyerték meg.

FK Austria Wien U18 – Illés Akadémia U19 2–0 (1–0)
Illés Aka. U19 (I. félidő):
Kostyák R. – Baján, Stefanich, Losontin, Stifter – Bolla B., Horváth A., László – Kopácsi Á., Pruska, Szvoboda.
II. félidő: Molnár-Végh – Kopácsi B., Zsédely, Csörnyei, Garai – Smeringa, Mozsár, Bonchis – Bécsy, Bonyhárd, Takács-Földes. Vezetőedző: Horváth András.

Túlnyomórészt mindkét csapat 2006-os korosztállyal szerepelt az Illés Akadémia bécsi kirándulásán. A vezetést a hazaiak tudták megszerezni, ugyanis nagyot hibáztunk egyszer az indítás elleni védekezésben, ezt pedig kihasználták az osztrákok. Tulajdonképpen a több lehetőség előttünk adódott, háromszor is egyenlíthettünk volna, ám Pruska Dániel, László Krisztián vagy Szvoboda Dániel sem tudott eredményes lenni.

Sort cserélt Horváth András a II. félidőre: itt is volt bennünk egy hiba. Védekezésben elcsúsztunk, a lilák pedig ezúttal sem kegyelmeztek, 2–0. A támadásokról ezúttal sem mondtunk le, szépíthettünk volna Csörnyei Zsombor, Takács-Földes Olivér vagy Bonyhárd Attila által, ám ezek kimaradtak, így maradt a 2–0-s végeredmény.

Egy nagyon jó játékosokból álló csapattal találkoztunk. A hozzáállással végi, míg helyenként a játékkal is elégedett voltam. A helyzetkihasználásunkon kell javítani: ma leginkább az utolsó passzokba csúszott hiba, ezért sem tudtunk betalálni

– értékelt a vezetőedző, Horváth András.