Kezdődik, kezdődik!

Kezdődik, kezdődik!

Elindul a munka növendékeink számára.

Megkezdődik a felkészülés a 2023/2024-es küzdelemsorozatokra! Az Illés Akadémia U19-es csapatából heten már egy hónapja a Szombathelyi Haladással edzenek. Az akadémiai korosztályok: U15, U16, U17 és U19 orvosi vizsgálaton, illetve egészségnapon vesznek részt a hét elején.

Horváth András a legidősebbeknek négyszer délután, míg pénteken a reggeli órákban tart edzést, majd szombaton az NS Mura vendégeként játszik a gárda. Kovács László ugyancsak öt tréningre várja a 2007-es korosztályt, ráadásul szombaton ők is meccselnek a muraszombatiakkal.

Szintén öt foglalkozás szerepel a Németh Richárd vezette U16-osok programjában. Söptei Bálinték aztán pénteken buszra szállnak, a célállomás pedig a cseh-szlovák határon fekvő Hodonín. A hagyományos ratíškovicei tornán vesz részt a csapatunk, a meccsek szombaton és vasárnap lesznek.

Szűcs János és Biegner Dániel öt edzést vezényel az Illés Akadémia U15-nek, szombaton pedig hazai környezetben a pozsonyi Petrzalka ellen játssza első felkészülési meccset az együttes.

Négy kora este, négy tréning. Ez a Nagy László–Nagy József-edzőpáros irányította U14 programjának első fele. A korosztály pénteken ugyancsak észak-kelet felé veszi az irányt, hiszen – a tavalyihoz hasonlóan – 2023-ban is elindulunk a júliusi kassai tornán.

Tebeli György és Csikortás Dávid hét edzést tart a leány U19-es korosztályunknak, a két duplázós nap a hétfő és a csütörtök lesz.

A leány U17-es csapatunk hat tréningre jelentkezik Faggyas Milánnál az első héten, míg a Ferencsik Evelein irányította U15-ös leányok – szerdai szabadnap mellett – ötször fognak gyakorolni. Leánycsapataink még nem játszanak felkészülési találkozót ezen a héten.