Két mérkőzésig tartott a sorozat

Két mérkőzésig tartott a sorozat

A Rainbow Six: Siege csapatunk a hétvégén egy show jellegű nyílt szervezésű kupán vett részt.

A nyílt regisztrációjú, azaz Community Cup „EU Seige” néven futott, ahol olyan nevek ültek a kommentátori székben, mint a Rainbow Six: Siege-legenda Niclas „Pengu” Mouritzen, valamint a játék lehíresebb szereplői Jess „Jessgoat” Bolden és Ghassan „Milosh” Finge, akik a világbajnokság állandó kommentátorai.

A kupa sajnos nagyon rövid lett a játékosaink számára. Mindez a rendkívül balszerencsés sorsolás után várható volt. Az első mérkőzést könnyedén, 7–0-s eredménnyel nyertük meg, a második meccsen viszont egy orosz profi játékosokból álló gárda lett az ellenfél, akik ellen sajnos 7–3-as összesítéssel kiestünk. Az oroszok végül a döntőig meneteltek.

Lesz, ami lesz! – ez volt a motivációnk erre a sorozatra. Leginkább arra voltunk kíváncsiak, hogy miképpen is reagálunk erre a közösségre, valamint, hogy a nyílt rendezésnek köszönhetően, összefuthatunk-e igazán komoly csapatokkal. Ez utóbbi össze is jött, abszolút profik ellen játszhattunk, ami bizony remek tapasztalatszerzés volt számunkra. Nem bánkódunk az eredmény miatt, most érkeznek a számunkra igazán fontos meccsek. Szórakozásnak tökéletesen megfelelt, ráadásul felemelő érzés volt Pengu-t a kommentátori székben látni

– összegezte a kupa tapasztalatait Szabella Olivér, az Illés Akadémia Spirit szakosztályvezetője.