Két korosztályunk is Bozsik-tornán vett részt

Két korosztályunk is Bozsik-tornán vett részt

A 10 és 11 évesek négy-négy találkozót játszottak.

Hazai környezetben léphetett pályára két korosztályunk is Bozsik-torna keretében. Ellenfeleink a Puskás Akadémia, a Zalaegerszegi TE, az ETO FC Győr és a Pécsi MFC voltak.

A Balogh Bence és Csikortás Dávid irányította U10-es korosztályunk a Laczi Milán, Poszavecz Lénàrd, Németh Noel, Molnár Bálint, Kiss Barnabás, Nagy Vitéz Bendegúz, Bangó Benedek alkotta kerettel szerepelt a Bozsik-tornán.

A május utolsó hétvégéjén pályára lépő Illés Akadémia U10-es csapata

Vargovics Zsolt és Kálócz Zsolt tanítványai, az U11-esek számára is remek kihívás volt ez a négy találkozó.

A mérkőzéseken elsősorban a játék volt a fő prioritás, azaz az edzéseken tanultak gyakorlása, alkalmazása. A játék során a széleken történő labdakihozatalokat, és a támadózónában az ellenfelek kibontakozásának megakadályozását kértem a gyerekektől. Mindkét feladatot jól oldották meg: folyamatosan nyomás alatt tartottuk az ellenfeleinket, sok párharcot nyertünk meg. Szép, látványos és tudatos támadásokat építettünk fel, melyekből gólokat szereztünk. Ezek a tornák nagyban hozzájárulnak a játékosok fejlődéséhez. Rendkívül büszke vagyok a gyerekekre, nagy dicséret illeti őket

– mondta Vargovics Zsolt a tornát követően.

Az U11-es korosztályunk Hajba Botond, Szalay Bendegúz, Szakács Benedek, Székely Máté, Molnár Barnabás, Gombos Zalán, Módly Samu, Rajtosics Hunor, Takács Dominik, Pék Zalán, Dobovánszki Ábel kerettel játszotta végig a napot.