Két korosztály, három meccs

Két korosztály, három meccs

Az U16-osok és az U17-esek játszanak még idén.

A viszontagságos 2020-as év utolsó heti munkájához érkeztek a fiúk az Illés Akadémián.

Az U19-es csapatunk ötször edz még a héten. Horváth Rudolf és Horváth András tanítványainak két találkozója maradt el az őszi szezon során: a Ferencváros és az ETO FC Győr elleni meccseknek februárra találtak új időpontot a csapatok.

Az U17-esek hétfő délután és kedd reggel edzenek, majd buszra szállnak és Debrecenbe mennek. Szerdán 10.30 órakor lépnek pályára a piros-fehérek ellen: a Kisloki három ponttal gyűjtött eddig többet, mint mi – mindezt úgy, hogy két meccsel kevesebbet játszottak. Csütörtökön és pénteken is tart edzést a fiúknak Sátori Barnabás és Szűcs János.

Az U16-osok kétszer is játszanak a héten. Először ők is jegyet kapnak kedden a debreceni járatra, és a Kovács László-Nagy József edzőpáros tanítványai is szerdán 10.30 órakor játszanak. A csütörtöki és pénteki edzés után szombaton hazai meccsel zárul az év: 11 órakor a Puskás Akadémia érkezik Szombathelyre.

A héten még tréningezni fognak Németh Richárd és Körhöcz György U15-ösei, valamint Tóth Zsolt és Nagy László U14-esei is, 4-4 alkalommal.