Két hibátlan csapatunk is van

Két hibátlan csapatunk is van

Az U19-es és az U13-as együttesünk is parádésan rajtolt a 2020-2021-es szezonban. Horváth Rudolf gárdája három, míg Szűcs János legénysége két győzelemmel kezdett.

 

Rangadót játszott a hétvégén az U19-es csapatunk, ugyanis a szintén pontveszteség nélkül álló Budapest Honvéd-MFA látogatott az Illés Akadémiára. Együttesünk ugyan a derbi elején hátrányba került, ám ezt követően átvette az irányítást és végül 3–1 arányban legyőzte fővárosi riválisát. Horváth Rudolf tanítványai így három mérkőzést követően a maximális kilenc ponttal állnak a tabella élén. Külön pozitívum, hogy a gárda eddig csupán egyetlen gólt kapott. A Fehérvár elleni hazai és a Debrecennel vívott idegenbeli találkozón is érintetlen maradt cerberusaink hálója.

Nem panaszkodhat tanítványaira Szűcs János sem, ugyanis az U13-as gárda a győri Üstökös 8–0-as elpáholása után a ZTE csapatának sem kegyelmezett: 4–0 lett a szomszédvári rangadó vége. Együttesünk csupán azért áll a tabella második helyén, mert a Gyirmót eggyel több meccset játszott.

A hétvégén mindkét csapatunk tovább szaporíthatja győzelmei számát: az U19-esek szombaton 12 órakor a 11. pozícióban állomásozó Puskás Akadémiánál vendégeskednek, az U13-asok pedig vasárnap délután 4-kor a sereghajtó Hévíz otthonában lépnek pályára.