Két gól itt, két gól ott

Két gól itt, két gól ott

U15-ös leánycsapatunk Alasz Hanna duplájának köszönhetően 2–2-es döntetlent ért el a Pápa U16-os korosztálya ellen felkészülési mérkőzésen

Illés Akadémia-Viktória U15 – Pápai ELC U16 2–2 (1–1)
Illés Aka.-Viktória U15:
Czuczai D. – Imre A., Ferenczi H. (Hopp K.) , Lukács K., Kóródi A. (Varga Zs.)  – Polovics D., Tóth L., Gulyás Sz. – Harmath R., Alasz H., Licskai L. Vezetőedző: Ferencsik Evelin. Gólszerző: Alasz H. (2)

Az ETO elleni magabiztos győzelem után ezúttal a Pápa U16-os csapatával játszott előkészületi találkozót U15-ös együttesünk, amely ezúttal még három U17-es játékossal, Varga Zsófiával, Tóth Lili Boglárkával, valamint Hopp Katával egészült ki.

A találkozó a mieink számára kezdődött jobban, Alasz Hanna szemfüles, ballábas góljának köszönhetően már a 3. percben megszereztük a vezetést, erre azonban a 26. minutumban válaszolni tudtak a vendégek, így 1–1-ről következhetett a folytatás. A fordulás után aztán már többet kellett várni az első találatra, a játékrész derekán Alasz Hanna tudott duplázni, szépen lőtte ki a bal felső sarkot, ezzel pedig ismét nálunk volt az előny (2–1). A pápaiaknak viszont másodszor is összejött az egyenlítés, a találkozó vége előtt 1 perccel tudtak betalálni, így alakult ki az összecsapás 2–2-es végeredménye. Csapatunkra a jövő héten nemzetközi erőpróba vár, a lányok február 4-én, szombaton a horvátországi Csáktornyára utaznak.

Meglehetően vegyes csapattal álltunk fel, olyan felállásban léptünk pályára, amilyenben eddig még nem játszottunk. Nem volt egy látványos mérkőzés, sokat hibáztunk, tompák voltunk, ez azonban azt gondolom, hogy annak a számlájára írható, hogy kemény hetek vannak a lányok, mögött, akik dolgoznak becsülettel. Egyénileg láttam szép dolgokat, jó megoldásokat, terhelés szempontjából kiváló volt ez a találkozó. Bőven van még mérkőzés előttünk, ami a felkészülést illeti, ezekre fogunk készülni, a lányoknak pedig gratulálok, mert egy jó ellenféllel szemben, kellemetlen, hideg időben igyekeztek kihozni magukból a maximumot

– összegezte a látottakat Ferencsik Evelin vezetőedző.