Két döntetlen

Két döntetlen
Az I. osztályú labdarúgó-bajnokságok hétvégi fordulójában az Illés Akadémia-Haladás U15-ös és U19-es csapata is döntetlent játszott.
 
 U14
Illés Akadémia-Haladás- Videoton 0-1 (0-1). – Illés Akadémia, vezette: Mónos.
Illés Akadémia-Haladás: SIMON – Szabó B., Kapus (Knizs), Kállai, FRÁK, Vigh, Tama (Udvardi), Horváth Á. (Pataki), Kovács P., BÁTORI-TÓTH, Horváth K. Edző: Németh Richárd.
Nagyon jól kezdte a mérkőzést az Illés Akadémia, több helyzetet is kidolgozott, ám váratlanul, egy pontrúgást követően a székesfehérváriak szereztek vezetést. A hazaiak nagy erőket mozgosítottak az egyenlítésért, ellenfelük fölé nőttek, ám nem sikerült betalálniuk. A második félidő első fele a szombathelyieké, a második a vendégeké volt. Az Illés Akadémia-Haladás minimum egy pontot megérdemelt volna.
A bajnokság állása: 1. Debrecen 30, 2. Puskás Akadémia 27, 3. Videoton 26, … 5. Illés Akadémia-Haladás 20 pont.
12. forduló, szombat, 14.00: Pécs-Illés Akadémia-Haladás.

U15
Illés Akadémia-Haladás- Videoton 0-0. – Illés Akadémia, vezette: Kártyás.
Illés Akadémia-Haladás: Senkó – Varga M. (Dezamits), Reseterits, Simon, Baranyai, Rosner (Heiter), Palkó, Doncsecz (Markó), Horváth R., Kovács Z., Bunevácz. Edző: Sipos Norbert.
Változatos, küzdelmes mérkőzésen a szombathelyi együttes közelebb állt a győzelemhez.
A bajnokság állása: 1. Honvéd 29, 2. Debrecen 28, 3. Puskás Akadémia 27, … 10. Illés Akadémia-Haladás 14 pont.
12. forduló, szombat, 12.00: Pécs-Illés Akadémia-Haladás.

U16
MTK-Illés Akadémia-Haladás 2-0 (1-0). – Agárd, vezette: Petrovics.
Illés Akadémia-Haladás: Hegyi – RÉDEI, Szilvás, Auer, Jakab (Debreceni), Szalay (Séfer), Woth, VAJDA (Kállai), Fábián, Albert (Czafik), Csomós (Füzik). Edző: Takács Csaba.
Két, nagyjából hasonló játékerőt képviselő csapat mérkőzött egymással. Noha a hazaiak mezőnyfölényben futballoztak, helyzetek a szombathelyiek előtt adódtak. Aztán váratlanul, szinte a semmiből megszerezte a vezetést az MTK. Szünet után sem változott a forgatókönyv, a vendégek ziccereket rontottak, a fővárosiak ismét betaláltak. Majd negyedórával a lefújás előtt egy szabályosnak tűnő vasi gólt érvénytelenített a játékvezető. A döntetlen reálisabb lett volna.
A bajnokság állása: 1. Honvéd 33, 2. Puskás Akadémia 31, 3. Debrecen 19, … 7. Illés Akadémia-Haladás 4 pont.
13. forduló, szombat, 13.00: Illés Akadémia-Haladás-FTC.

U17
MTK-Illés Akadémia-Haladás 6-1 (3-0). – Agárd, vezette: Kiss G.
Illés Akadémia-Haladás: Csutorka – Bognár, Bokor, Nyíri. (Illés), HUSZTI, Nyári P. (Szekér), Burai, Tóth-Gábor, Halmai (Molnár T.), Oláh, Balogh F. (Kónya). Edző: Csordás Csaba.
Gólszerző: Huszti. – Kiállítva: Tóth-Gábor (36.).
A szombathelyieknél egy-két játékos motiválatlanul futballozott, amit nem bírt el a csapat. Ettől függetlenül az eredmény, a gólkülönbség túlzott.
A bajnokság állása: 1. Puskás Akadémia 22, 2. Honvéd 19, 3. Illés Akadémia-Haladás 16 pont.
13. forduló, szombat, 11.00: Illés Akadémia-Haladás-FTC.

U19
Illés Akadémia-Haladás-FTC 2-2 (2-0). – Illés Akadémia, vezette: Vizi.
Illés Akadémia-Haladás: Schener – Szár, Keresztes, Funsho (Bontó), Szilágyi, Szántó (Varga K.), Kovalovszki, Tóth M., Füleki (Putz), Kiss B., Bolla. Edző: Sátori Barnabás.
Gólszerzők: Szántó, Kundrák (öngól).
Az első félidőben a szombathelyiek, a másodikban a vendég ferencvárosiak akarata érvényesült. Összességében így igazságos döntetlen született.
A bajnokság állása: 1. Honvéd 24, 2. Puskás Akadémia 24, 3. Illés Akadémia-Haladás 19 pont.
13. forduló, szombat, 11.00: Videoton-Illés Akadémia Haladás.