Két bajnoki pótlása mellett öt edzőmeccs a heti programban

Két bajnoki pótlása mellett öt edzőmeccs a heti programban

Kecskemétre utazik az U14-es és az U15-ös korosztály.

A Horváth Rudolf és Horváth András vezette U19-es csapatunk hatszor edz hétfőtől-péntekig, míg szombaton a Vép VSE ellen játszanak a fiúk felkészülési mérkőzést.

Az U17-esek a hét minden napján egyszer-egyszer tréningeznek, kivéve csütörtökön, amikor a Csácsbozsok-Nemesapáti együttesével meccselnek – van miért visszavágnia Sátori Barnabás és Szűcs János együttesének, hiszen a nyári tesztmérkőzés során 3–2-re nyertek a Zala megyeiek.

Kovács László és Nagy József csapata szerda kivételével minden nap gyakorol, és szombaton a Lurkó UFC U19-esei ellen lépnek pályára.

Bajnoki mérkőzést pótol két korosztályunk: ötször-ötször tréningezik az U14-es és az U15-ös csapat, és szombaton Kecskemétre utazik mindkét társaság. Németh Richárd és Körhöcz György együttese, illetve az Azoitei Catalin-Tóth Zsolt edzőpáros által irányított gárda is délben lép majd pályára.

Szűcs János és Varga Roland öt edzést tart a héten az U13-asoknak, és szombaton a Barca Akadémia ellen játszanak felkészülési találkozót.

Takács Csaba és Nagy László U12-esei csütörtök kivételével minden nap tréningeznek, és ők is a Barca Akadémiát fogadják szombaton.

Az U19-es és az U14-es lányok hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken edzenek. Szerdán a Lurkó UFC U15-ös csapatával terveznek edzésjátékot az U19-esek.

Az U16-os női szekció részére a hétköznapokon egy-egy edzés lesz, míg szombaton a Zalaegerszeg hasonló korosztályával tartanak kétkapus gyakorlást.