Kapuvári vereség

Kapuvári vereség

A héten ez már a második meccse volt Horváth Rudolf csapatának.

Kapuvári SE – Illés Akadémia U19 4–0 (4–0)
Illés Aka. U19:
Pataki M. – Dezamits, Nagy B., Halász, Kozári (Váncsa, 60.) – Rosner, Szabó B. (Kovács P., 60.), Horváth B. – Szvoboda, Kállai Z., Udvardi. Vezetőedző: Horváth Rudolf.

A Győr-Moson-Sopron megyei I. osztályú bajnokság dobogóját ostromló Kapuvári SE otthonában játszott az Illés Akadémia U19-es csapata. A hazaiaknál több korábbi NB I-es játékos is szerepelt, míg nálunk négy U17-essel a kezdőben vágtunk neki a találkozónak. Az 1:1 elleni védekezésünket ki tudták használni a hazaiak: a mélységi indításaik során futóversenyre késztettek bennünket, amelyeket többségében meg is nyertek, így ezekből, illetve egy szögletvariáció után négygólos előnyre tettek szert a szünetig. A zöld-fehérek az erős ellenféllel szemben is a saját futballjukra helyezték a hangsúlyt. A második félidőben több lehetőségünk is adódott a gólszerzésre, ám ezek a mai napon kimaradtak.

Egy jó csapatban otthonában játszottunk a mai napon. Ez volt az idei első meccs, amikor füvön futballozhattunk, ez meg is látszódott az első félidei teljesítményünkön. Többször mögénk kerültek a kapuváriak, amit kihasználtak. Nagy előnyre tettek szert, jól játszottak ebben a periódusban. Kőkemény héten vagyunk túl, a játékosaim fáradtan mozogtak. Ennek ellenére a II. félidőben szerettünk volna magunkról jó képet kialakítani, és közelebb kerülni az ellenfélhez. Helyzeteket dolgoztunk ki, ám kihagytuk őket. Tudtunk lehetőséget adni ma azoknak, akik betegség vagy sérülés után jöttek vissza, illetve 4 fő U17-es is szerepelt a kezdőben. Összességében egy nagyon hasznos, tanulságos mérkőzésen bővebben szereztünk új tapasztalatokat

– értékelte a mérkőzést Horváth Rudolf.