Jön a Paks, utazunk ismét Miskolcra

Jön a Paks, utazunk ismét Miskolcra

Négy korosztályunk lép pályára bajnoki meccsen szombaton.

A múlt héten a Horváth Rudolffal a kispadon első bajnoki mérkőzését elveszítő U19-es együttesünk szabad hétvégés lesz, így hétfőtől-csütörtökig ötször edzenek a fiúk. Kedden duplázik a társaság. A pénteki nap programja még képlékeny.

Sátori Barnabás és Szűcs János U17-esei hét edzésen vesznek részt, majd szombaton délben a Paksot fogadják. Ez a meccs az országos U17-es bajnokság Kiemelt-csoportjának a 7. fordulójára van kiírva: a Duna-partiak eddig három meccset játszottak, és mindegyiket elveszítették, míg a mieink öt meccsen szerzett öt ponttal a hetedik pozícióban vannak.

Kovács László és Nagy József csapata, az Illés Akadémia U16-os korosztálya hét tréninget követően lép pályára majd szombaton, ugyancsak a Paks ellen. Az atomvárosiak ebben a küzdelemsorozatban is nyeretlenek (4 meccs, 0 pont), míg a mieink itt is a 7. helyen állnak, négy megszerzett ponttal.

Négyszer fog edzeni Németh Richárd és Körhöcz György csapata. Az U15-ösök szombaton Diósgyőrben lépnek pályára. A piros-fehérek egy meccsel játszottak és egy ponttal szereztek többet. Ám mindkét gárda jó formában van, ugyanis két legutóbbi találkozóján 6-6 egységet írtak fel az Illés Akadémia és a DVTK neve mellé is.

A miskolci járatra kap jegyet Tóth Zsolt és Nagy László U14-es együttese is. Négy edzés után szombaton játszanak a DVTK-val a mieink, akik a múlt héten léptek el az utolsó helyről. Csak három ponttal gyűjtöttek többet a borsodiak, így jó reményekkel utazhat a zöld-fehér csapat.