Jobbnak bizonyult az U15-ös csapatunk

Jobbnak bizonyult az U15-ös csapatunk

A szomszédvárak felkészülési meccsén 2–1-re győzött az Illés Akadémia.

Illés Akadémia U15 – Zalaegerszegi TE FC U16 2–1 (1-0)
Illés Aka. U15.: Németh H. – Bonchis, Stefanich, Kopácsi, Koósz – Bodrogi, Bolla, Horváth A. – Takács-Földes, Katona, Baranyai N. Cserék: Molnár-Végh – Balikó, Horváth B., Csörnyei, Sabia, Kopácsi B. Vezetőedző: Németh Richárd.
Gólszerzők: Katona, Kopácsi Á.

Az egy évvel idősebb zalaegerszegi korosztály érkezett Szombathelyre. A mieink Katona István találatával szerezték meg a vezetést: egy szabad labdára csapott le a center, és a kifutó kapus mellett lőtt a hálóba. A vasiak kombinatívabbak voltak, és a második félidőben egy szöglet utáni Kopácsi Áron-fejessel bizonyították, hogy a rögzített szituációk után is eredményesek tudnak lenni. A végén a kapufa is kisegítette a Zetét, így teljesen megérdemelten győzött az Illés Akadémia.

Fizikálisan erős ZTE érkezett hozzánk, egy évvel idősebbek ellen játszottunk. Mi azonban felvettük a kesztyűt, agresszívan játszottunk. Mentálisan teljesen rendben voltunk, jó dolgokat csináltunk az átmenetekből. Sok pozitívumot láttam, olyan dolgokat, amiket gyakoroltunk támadásban és védekezésben is. Remélem, hogy jövő hét szerdán is marad ugyanez a hozzáállás, amikor már bajnoki meccset fogunk játszani

– mondta Németh Richárd a meccs után.