Ismét IAS-szakkör az Illés Akadémián!

Ismét IAS-szakkör az Illés Akadémián!

Több játékban, ráadásul online is elérhető az oktatás.

Újraindulnak az Illés Akadémia Spirit szakkörei. Több játék és online oktatás szerepel a 2023-as programunkban.  A tavalyi év nagy sikerén és a sok kérésnek eleget téve, több játékban is elindítjuk a szakkör, avagy „délutáni edzés” programunkat. A cél továbbra is, hogy az esportszerelmesek irányított körülmények között, harcedzett profiktól tanulhassanak, felgyorsítva ezzel a fejlődési folyamatot. Nem titkolt további törekvésünk, hogy a felnőtt versenycsapatainkba utánpótlást képezzünk ki. Az edzőink különös figyelemmel vadásszák azokat a fiatal tehetségeket, akiket a jövő profi csapatába építhetnek be.

Edzőink között ott van Végh „Defleck” Rudolf, aki Magyarország egyik legjobb felső ösvényese League of Legends-ben, velünk van Kriszt „Crazysound” Norman, a Riot Games másik üdvöskéje, a Valorant legnevesebb hazai edzője. Ő mindkét Valorant-csapatunk aktív edzője. Nálunk oktat Werner „NONS3NS” Dániel is, aki CS:GO-csapatunk riflerje már hosszú ideje.

A gyakorlásokat az edzőink koordinálják és minden esetben a csapatunk Discord-csatornáján tartják majd meg. Csatlakozni az alábbi linken lehet: https://discord.gg/R5MaSP7tsx

A DC-szerverünkre szakkör nélkül is érdemes feljönni, hiszen játékostársakat is lehet találni, így nem egyedül telnek el a gamernapok. Sőt, a profik is itt lógnak ám néha! Az előszobába belépve a játékhoz tartozó ikonra kattintva meg is lehet kapni azt a rangot, ami a választott játékhoz tartozik, aztán indulhat is a meccs!

Az oktatás október 1-jével indul, azonban érdemes előbb becsatlakozni, a pontos találkozó egyeztetése érdekében.

Az edzőinket leghamarabb discordon vagy twitteren lehet elérni:

Defleck: DC: Defleck#2946 Twitter: @Defleck_lol

Nonsense: DC: nonsens#7915, Twitter: @NonS3nScs

Crazysound: DC: crazysound15#9567 Twitter: @crazysoundvlr

Hajrá, IAS!