Igazi nagyüzem lesz már a héten

Igazi nagyüzem lesz már a héten

A célpontok: Ausztria, Szlovénia, Csehország.

Az Illés Akadémia U19 öt edzés mellett két felkészülési mérkőzést is játszik a héten: szerdán 10 órakor a Zalaegerszegi TE FC II-vel hazai környezetben, míg a Nafta Lendvával szombaton fél 11-kor a Muravidék központjában.

Hasonló az edzésprogramja az U17-eseknek is. Ők szerdán este 7-kor a megyei I. osztályú Táplánszentkereszt ellen játszanak az Illés Akadémián, szombaton pedig ugyancsak 10.30-kor csapnak össze a lendvaiakkal Szlovéniában.

Sátori Barnabás és Körhöcz György csapata, az Illés Akadémia U16 szintén ötször fog tréningezni. Ők kedden a Nafta Lendva U17-eseivel meccselnek, és pénteken utaznak Csehországba a hagyományos emléktornára.

Hat edzésen vesznek részt Németh Richárd és Varga Roland U15-ösei, míg ötön Nagy László és Biegner Dániel U14-esei. Mindkét csapatunk szombaton 10.30-kor fogadja Szombathelyen az NS Mura hasonló korosztályait.

Szűcs János U13-asai és Tóth Zsolt U12-esei szerda kivételével minden délután edzenek: az idősebbek szombaton 11-kor az osztrák Gratkorn U14-esei ellen játszanak felkészülési találkozót.

A Tebeli György irányította leány U19-es csapat, illetve Győrffy Mátyás és Ferencsik Evelin leány U17-esei ma különböző orvosi vizsgálatokon vesznek részt. Kedden, szerdán és csütörtökön délelőtt és délután is lesz edzésük az U19-eseknek, míg pénteken egy. Szombaton aztán Ausztriában az FC Südburgenland vendégeként játsszák az első felkészülési találkozójukat. Az U17-esek kedden és csütörtökön dupláznak, szerdán és pénteken egyszer-egyszer tréningeznek.

A leány U15-ösöknek is kedd és csütörtök lesz az erős napja, szerdán szabadnaposak lesznek, míg hétfőn és pénteken egy-egy edzést tart Luki András és Kollár Anna.