Heten mind a 14 találkozón pályára léptek

Heten mind a 14 találkozón pályára léptek

A korábbiakban Szűcs János vezetőedző értékelte az Illés Akadémia U13 őszi szezonját, most pedig nézzük, hogy milyen számok állnak a szereplés mögött.

Fontos, hogy a 2022/2023-as szezonban a Magyar Labdarúgó-szövetség nem készít tabellát az U13-as bajnokságok alatt, ezzel is jelezve, hogy nem az eredményesség, hanem a fejlesztés az elsődleges. A mieink a 14 találkozójukból kilencet megnyertek (a Gyirmótot, a MOL Fehérvárt, a Király SE-t, és a Mosonmagyaróvárt oda-vissza megverték, míg egyszer nyertek az ETO FC Győr ellen), háromszor ikszeltek (kétszer a Veszprémmel, illetve itthon a Zalaegerszeggel), és kétszer kaptak ki (az ETO-tól és a Zetétől).

Heten mind a 14 találkozón pályára léptek: Lakatos Krisztián, Magadics Milán, Mihók Martin, Módly Samu, Németh Barnabás, Szalma Zétény és Szabó Botond. Csak egyszer hiányzott Angler Benett és Bock Bence, míg 12 meccsen játszott Orbán Roland és Reiber Marcell. Tizenegy meccse volt Dörnyei Dávidnak, Hajba Botondnak, Molnár Barnabásnak és Schepanski Noahnak, tíz Dobovánszky Ábelnek, kilenc Székely Máténak, három-három Szakács Benedeknek és Vincze Dánielnek, illetve kettő Győrvári Leventének.

Mindössze kétszer kaptunk sárga lapot: egyszer Módly Samu, egyszer pedig Németh Barnabás.

A 49 szerzett gólunkon 12-en osztoztak. A házi gólkirály Szabó Botond lett 18 találattal, őt Módly Samu (8), és Mihók Martin (5) követi. Négyet szerzett Angler Benett, hármat Dörnyei Dávid és Orbán Roland, kettőt Lakatos Krisztián és Németh Barnabás, míg egyet-egyet Molnár Barnabás, Szalma Zétény, Reiber Marcell és Dobovánszky Ábel.