Hét ellenféllel küzdöttek meg U7-eseink

Hét ellenféllel küzdöttek meg U7-eseink

Gyirmóton játszottak Szabó Róbert tanítványai.

Az ősz során már a harmadik kiemelt tornáján szerepelt az Illés Akadémia U7. A szombathelyi kis akadémisták a rendező Gyirmót SE mellett a mosonmagyaróvári CREDOBUS Tehetségközponttal, a Veszprémi FC USE csapatával, az ETO FC Győrrel, a Király SE gárdájával, az Üstökös FC Győrrel és a Tatabányai SC együttesével mérték össze erejüket. Egy-egy találkozó 12 percig tartott: mindegyik klub 2-2 csapatot indított ezen a napon.

Egyszerre nyolc pályán zajlottak a mérkőzések, amelyek egytől egyig óriási iramot és nagy küzdelmeket hoztak. A mi gyermekeink is kitettek magukért! Mindkét csapat rengeteget, futott, ütközött, cselezett. Hiba is csúszott néhányszor a játékba: történt mindez a saját és az ellenfél kapuja előtt is, de ez a korosztály velejárója. Ezekből a hibákból a későbbiekben tanulni fognak. Gratulálok mindenkinek a mai teljesítményéhez

– mondta a Topor Benedikt, Simon Medox, Zuggó Donoven, Szabó Dávid, Zsidai Vajk, Szalay Botond, Dobos Csongor összetételű kerettel dolgozó Szabó Róbert vezetőedző.