Hazai Bozsik-tornával zárul majd a hét

Hazai Bozsik-tornával zárul majd a hét

A tervek szerint ötfrontos lesz az Illés Akadémia–ETO FC Győr-csata: U19, U14, U13, U12 és női U19.

A már biztosan a felsőházban szereplő U19-es együttesünk keddi és csütörtöki erős nappal együtt, összesen hétszer fog edzeni a héten. Horváth Rudolf és Horváth András utolsó őszi meccsén a nagy valószínűség szerint szintén a legjobb 8 közé kerülő ETO FC Győrrel játszik. Nyáron egy rendkívül színvonalas felkészülési mérkőzésen 4–2-re a mieink győztek.

A pécsiek MTK elleni 2–1-es meglepetésgyőzelme miatt van még izgulni valója U17-es csapatunknak. Bajnokin a mieink már nem lépnek pályára, Kovács László és Nagy József hat tréninget tart, szerdán szabadnapot kapnak a srácok.

Majd csak december 2-án játssza le utolsó 2021-es tétmeccsét az Illés Akadémia U16. Azon dől el majd, hogy bejut-e a legjobb nyolcba a csapatunk. Németh Richárd és Körhöcz György hét edzést vezényel ezen a héten, szombaton az U16 és az U17 egymás ellen játszik egyet.

Hét edzést tart csapatának a Sátori Barnabás–Varga Roland-edződuó. A veszített pontok alapján tabella-első U15-ös korosztályunk szombaton a Sajóvölgyét fogadja.

A három hete veretlen Illés Akadémia U14 a tervek szerint akár két meccset is játszhat a héten. Szűcs János hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken tarthat edzést. Szerdán az ETO érkezik, szombaton pedig – ha addig nem lesz változás – Kisvárdán szerepelünk.

Párhuzamos programja van az U12-es és az U13-as együttesünknek. Nagy Lászlóék és Tóth Zsolték is hétfőn, kedden és pénteken edzenek, míg szerdán az ETO-t fogadják, szombaton pedig a Mosonmagyaróvárt. Van miért visszavágni mindkét korosztályban mindkét ellenfélnek! FRISSÍTÉS: Az U12-esek szombati találkozója az MTE ellen az óváriak kérésére elmarad, az új időpont: 2021. december 8., 14.30.

Az év utolsó Bozsik kiemelt tornájára készül ezen a héten három korosztályunk is. A Faggyas Milán vezette U11, a Biegner Dániel irányította U10, és Hujber Gábor csapata, az U9 is hazai környezetben fog bozsikozni. Az ellenfelek Veszprémből és Tatabányáról érkeznek.

Tebeli György U19-es leányai hat edzés mellett két mérkőzésre is készülhetnek. Szerdán az ETO-t fogadják, szombaton az MTK-t.

A Győrffy Mátyás–Ferencsik Evelin-páros által irányított Illés Akadémia leány U17, illetve a Luki András és Kollár Anna által vezetett U15 hatszor-hatszor fog tréningezni (szerdai szabadnap mellett), és a versenynaptár szerint szombaton az MTK otthonában szerepelnek majd.