Háromgólos rajt a leány Savaria Tornán

Háromgólos rajt a leány Savaria Tornán

Remek győzelemmel kezdte szereplését leány U15-ös csapatunk a II. Savaria Nemzetközi Ifjúsági Leány Labdarúgó Tornán. Ferencsik Evelin gárdája a hazai csapathoz méltó jó játékkal rukkolt ki és 3–0-ra győzött az első kiírás ezüstérmese, a szlovén ŽNK Radomlje ellen.

Illés Akadémia-Viktória U15 – ŽNK Radomlje U15 3–0 (1–0)
Illés Aka.-Viktória U15:
Gertner L. – Imre A., Kopfsteiner Sz., Schőnig R., Nisztor M. – Bihari P., Karancsi E., Palatin D., Sipos-Kiss V. – Bihari Cs., Horváth A. Cserék: Stróbli K. – Harmath R., Imre B., Bedőcs L. S., Derényi A., Szabó D., Első H., Doncsecz A. Vezetőedző: Ferencsik Evelin.
Gólszerzők: Horváth A. (13., 1–0), Szabó D. (27., 2–0), Imre B. (39., 3–0)

A csapat ott folytatta, ahol a felkészülés első állomásaként a pozsonyi Slovan elleni mérkőzésen abbahagyta: a lányok motiváltan játszottak, fölénybe tudtak kerülni és szép gólokat lőttek. A jó rajt után pénteken nehezebb nap vár az Illésre, U15-öseink fél tízkor a szlovák Spartak Trnava, 15 órakor a címvédő horvát ŽNK Čakovec Medimurje, délután fél ötkor pedig a Tatran Prešov ellen lépnek pályára.

Elkapta a csapat a fonalat, jól kezdtük a tornát, ami megalapozhatja a holnapi, ennél jóval nehezebb napot is. Lőhettünk volna több gólt, de nincs igazi hiányérzetem, a fontos, hogy az új csapatunk erős nemzetközi ellenfelekkel játszhat és sikerrel veszi fel velük a harcot

– értékelt Ferencsik Evelin.

A játéknap további eredményei:

ŽNK Čakovec Medimurje–ŽNK Radomlje 3–0

FC Spartak Trnava–Tatran Prešov 2–0

ŽNK Čakovec Medimurje–FC Spartak Trnava 0–6