Három negyedig remekül tartották magukat az U14-es lányok

Három negyedig remekül tartották magukat az U14-es lányok

Pre-akadémiai csapatunk a Tatabánya ellen kezdte meg szereplését, amely csak az utolsó húsz percben, pontrúgások után tudta megnyerni a mérkőzést.

Tatabányai SC U14 – Viktória FC U14 3–0 (0–0, 0–0, 0–0, 3–0).
Viktória FC:
Kiss N. – Kovács L., Csejtey K., Sinkó D., Jánosi B., Horváth L., Varga V., Végh L., Kulcsár N., Vizaver D. Vezetőedző: Simonné Tamássy Judit.

Március első hétvégéjén rajtolt el pre-akadémiai, U14-es csapatunk számára a bajnokság tavaszi idénye, Simonné Tamássy Judit tanítványai a Tatabánya otthonában kezdték meg szereplésüket. A mieink nagyot küzdöttek, egészen az utolsó, negyedik etapig remekül tartották magukat és meg is nyerhették volna a mérkőzést, ám jött három tatabányai sarokrúgás, melyekből egyaránt gól született. A hazaiak így végül 3–0-s győzelemmel tartották otthon a bajnoki pontokat.

Simonné Tamássy Judit tanítványai legközelebb március 16-án, szombaton lépnek pályára, 11 órás kezdette. A lányok a Csepelt fogadják.

Gratulálok a lányoknak, mert egyértelműen látszik rajtuk a fejlődés és egy nagyon jó meccset játszottunk. Azt már korábban is elmondtam, hogy egyre inkább kezd beérni az a munka, amit elvégzünk. Tudatos mozgásokat, támadásépítéseket láttam a játékosoktól, védekezésben is igyekeztünk fegyelmezettek, szervezettek lenni, ami mindenképpen örömmel töltött el. Közel voltunk ahhoz, hogy bravúrt érjünk el, de sajnos a végére elfáradtunk. Dolgozunk tovább, napról napra igyekszünk fejlődni, és bízunk abban, hogy ez hamarosan már az eredményekben is megmutatkozik majd

– fogalmazott a találkozó után Simonné Tamássy Judit.