Harmadik mérkőzését játszotta az Illés Akadémia U11

Harmadik mérkőzését játszotta az Illés Akadémia U11

Kikaptak a gyerekek, ám a játék képe így is abszolút rendben volt.

Ripensia Timisoara U11 – Illés Akadémia U11 5–0 (3–0, 1–0, 1–0)
Illés Aka. U11:
Sóvári – Babos, Novák, Szukics – Német Á., Németh L. – Rajtosics, Varga V. L., Jáger. Cserék: Pető-Takács, Fazekas, Wilcsek. Vezetőedző: Biegner Dániel.

Már-már a következő évi bajnokságra készülve, 8+1-es felállásban játszott az Illés Akadémia U11 a harmadik partiumi mérkőzésén. A 3X20 perces találkozó legelején a hazaiak gyorsan háromgólos előnyt építettek fel, ám aztán a meccsritmust megszokó szombathelyiek egyre inkább átvették a játék irányítását. Ma azonban egyedül a befejezések nem sikerültek: a találkozó képe alapján mi is – túlzás nélkül – 8-10 gólt szerezhettünk volna, ám a ziccereink mindegyike kimaradt.

A tegnapi terhelés meglátszódott a mai mérkőzésén: nyolc perc után már háromgólos előnyben voltak a temesváriak. Mi először játszottunk 8+1-es felállásban, itt egyébként ezt 60X40 méteres területen játsszák, ugyanúgy, mint tegnap, amikor 6+1-ben szerepeltünk. A párharcok domináltak, emellett főleg a meccs elején ők voltak pörgősebbek. Aztán mi is szintet léptünk, területeket nyitottunk, technikailag jól kivitelezett megoldásokkal éltünk. Nagy labdabirtokolási fölényünk volt, ami azért is dicséretes, mert azt mutatta: hamar tanultak rengeteget a srácok erről az új játékrendszerről. A befejezésekbe hiba csúszott, persze az erő is hiányzott ebben a zónában, hiszen 24 óra alatt majd’ 200 percet töltöttünk a pályán. A játék képével meg vagyok elégedve, büszke vagyok a srácokra, sokak nagyon jó karaktert mutattak ebben a két napban

– értékelte a partiumi mérkőzést-mérkőzéseket Biegner Dániel vezetőedző.