Hamar hátrányba került, így kikapott az U17-es csapatunk

A felcsúti meccs három pontja az első félidőben dőlt el.

Puskás Akadémia FC U17 – Illés Akadémia U17 5–1 (4–1)
Illés Aka. U17.: Simon B. – Dezamits, Szabó B., Sipos B. (Heiter, 46.), Baranyai K. – Palkó, Rosner, Bunevácz – Kállai Z., Markó (Patakai, 85.), Horváth R. Vezetőedző: Németh Richárd
Gólszerző: Horváth R. (25., 2–1)

Már az első tíz perc végére kétgólos hátrányban volt a szombathelyi csapat, amin a félidő derekán sikerült faragni. Sajnos az első játékrész utolsó bő tíz percében megint a felcsútiak domináltak, gólokat szereztek, így háromgólos hátránnyal mentek szünetre a csapatok. Ezek után jobban nézett ki az Illés Akadémia játéka, ám újabb szombathelyi találat nem született, sőt, a hajrában megint betalált a Puskás.

A találkozó után Németh Richárd tekintett vissza:

Nagy egyéni hibák után gyorsan 2–0 volt oda, pedig egyáltalán nem álltunk rosszul a kezdéshez. A félidő közepén szépítettünk: labdavesztést követően visszatámadtunk, Markó Máté pedig egy remek mélységi passz után hozta helyzetbe Horváth Rajmundot, aki a kifutó kapus mellett lőtt a hálóba. A 34. percben egy szöglet utáni figyelmetlenség, a 41. percben pedig egy remekül eltalált szabadrúgás után közvetlenül került a hálónkba a labda. Szünetben összekapta magát a társaság, talán még kozmetikázhattunk is volna az eredményen. Három 2004-es is kezdett a csapatomban, mezőnyben voltak jó megoldásaink, hellyel-közzel elégedett is lehettem, de látszik, hogy előrébb tart az ellenfelünk.