Haladás Viktória: tizenegy akadémista és jó mérkőzés a tavalyi ezüstérmes ellen

Haladás Viktória: tizenegy akadémista és jó mérkőzés a tavalyi ezüstérmes ellen

Nyugat-dunántúli zöld-fehér rangadó előtt állt a Haladás Viktória NB I-es csapata, a szombathelyiek az ETO FC Győr együttesét fogadták a Haladás Sportkomplexumban.

Markó Edina mérkőzéskeretében ezúttal tizenegy növendékünk kapott helyet, Szabó Fanni először kezdett élvonalbeli mérkőzésen. Mellette Dobó-Nagy Boglárka, Pintér Tekla, Németh Mirtill, valamint Németh Adél is pályán volt a kezdő sípszó alkalmával. Novák Luca és Varró Veronika csereként lépett pályára, mindketten rendkívül jól szálltak be a mérkőzésbe, rajtuk kívül pedig ott volt még a keretben Csáki Eszter, Gravencz Gréta, Hécz Zsuzsanna, valamint Nagy Dorottya is. A szombathelyiek rendkívül jó mérkőzést játszottak a tavalyi ezüstérmes ellen. A győriek kétgólos előnyt építettek fel az első félidőben. Ennek ellenére a szombathelyiek egyenrangú partnerei voltak a Rába-partiaknak, akik végül egy büntetővel lezárták a találkozót és 3–0-val elvitték a három bajnoki pontot.

A Simple Női Ligában most válogatott szünet, FIFA-napok következnek, az együttes legközelebb november 4-én, a Szekszárd otthonában lép pályára.