Ha szombat, akkor teremtorna

Ha szombat, akkor teremtorna

A két helyszín: Tapolca és Répcelak.

Pados József U8-as korosztálya és Biegner Dániel U10-esei a Tigris Kupán vesznek részt, aminek a helyszíne a Répce Sportcsarnok. A kézilabdapálya méretű játéktéren kézilabdakapura játszanak a gyerekek, 4+1-es létszámban, 13 percig. A mieink az A-csoportba kerültek az U8-asoknál, ellenfeleink a székesfehérvári Főnix Gold, a Gyirmót és a ZTE együttesei lesznek. Az U10-esek is találkoznak a Főnix Golddal és a Zalaegerszeggel, míg harmadikként a Kőszegi Lóránt FC-t sorsolták a csoportjukba. Az első és a második helyezett kerül az elődöntőbe, azok győztese pedig a döntőben csap majd össze.

A répcelaki szervezők külön felhívták a figyelmet arra, hogy az eseményekre azok a nézők léphetnek be, akik rendelkeznek érvényes védettségi igazolvánnyal. A 18 év alatti nem oltott nézők csak védett személy kíséretében tartózkodhatnak a csarnokban. A szájat és orrot eltakaró maszk viselése kötelező!

Az Illés Akadémia U13-as csapata Tapolcára utazik, ahol az immáron hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Novák Dezső utánpótlás emléktornán szerepelnek. A helyszín a Csermák József Rendezvénycsarnok, ahol a maszk viselése kötelező! Tizenkét percig tartanak a mérkőzések 5+1-es felállásban, és mind a hat résztvevő összecsap egymással. A mieink ellenfelei a Tapolca IAC VSE, a Ferencváros, a Mosonmagyaróvár, a Veszprém FC USE és Dunaújvárosi PASE csapatai lesznek. A körmérkőzések alapján az első kettő a döntőben találkozik, míg a harmadik-negyedik a bronzmeccsen játszik majd. Különdíjat kap a legjobb mezőnyjátékos, a torna gólkirálya. Dr. Géczi István-díjat kap a torna legjobb kapusa, és Novák Dezső-díjban részesül a legjobb védőjátékos.