Győrben főpróbázott az Illés Akadémia U19

Győrben főpróbázott az Illés Akadémia U19

A zöld-fehérek csatáját ezúttal a Rába-partiak nyerték meg.

ETO FC Győr U19 – Illés Akadémia U19 2–1 (1–0)
Illés Aka. U19:
Molnár-Végh – Nishihiro, Halász, Váncsa – Suzuki, Mozsár, Bonyhárd, Pruska – Jaesung, Ötvös, Udvardi. Cserék: Pataki R. – Mayer, Frák, Kovács B., Stifter, Kozári, Kovács P., Szvoboda, Mohos, Zsédely. Vezetőedző: Horváth András.
Gólszerző: Zsédely (57., 1–1)

A jövő héten már megkezdi a 2022/2023-as szezont a Horváth András vezette U19-es csapatunk, így abszolút bajnoki ritmusban készült ezen a héten a legidősebb korosztályunk. A győri találkozón egy akciógóllal szereztek meg vezetést a hazaiak. Nekünk volt lehetőségünk bőven az egyenlítésre, ám ezek az első játékrészben kimaradtak. A szünetet követően aztán csak megszületett az Illés-gól. Az ellenfél védőharmadában labdát szereztünk, és Zsédely Bence jó cselek után a rövid sarokba lőtt, 1–1. A 80. percben egy kavarodás után találtak be a győriek, pedig ebben a periódusban már egyáltalán nem volt benne a meccsben a hazaiak gólja. A főpróba így a mi szempontunkból 1–2-vel zárult. Rajt a jövő héten: hazai környezetben az Újpest FC-t fogadjuk.

Az utolsó felkészülési mérkőzésen egy-két hibára kaptam visszajelzését – ezeket még ki kell javítanunk a következő héten. A hozzáállással elégedett voltam. Sajnos volt egy sérülés hátráltatott bennünket, remélem, mielőbb rendbe jön Stifi. A második félidőben jobban futballoztunk, egyenlítettünk is, inkább nekünk állt a zászló, mégis a győriek találtak be

– vélte Horváth András vezetőedző.