Gólzáporos győzelmet arattak az U15-ös lányok is

Gólzáporos győzelmet arattak az U15-ös lányok is

Luki András tanítványai ezúttal nem csak jól játszottak, de sok gólt szerezve nyertek.

Illés Akadémia-Viktória FC U15 – Astra HFC U15 9–0 (6–0)
Illés Aka.-Viktória FC U15:
Spilenberg M. – Lakatos L. (Hopp K., 63.), Simon E. (Kardos Zs., 63.), Kopfensteiner Sz., Giczi K. (Ferenczi H., 71.) – Csarnai Z., Sági F. (Ceglédi B., 71.), Kutasy L. (Mészáros D., 41.), Alasz H. – Tóth L. (Takács M., 41.), Csombor L. (Czuczai M., 41.) Vezetőedző: Luki András.
Gólszerzők: Sági F. (7., 1–0; 42., 7–0), Kutasy L. (11., 2–0), Simon E. (12., 3–0), Alasz H. (17., 4–0; 29., 5–0), Csombor L. (34., 6–0), Takács M. (50., 8–0), Czuczai M. (59., 9–0)

Egy héttel ezelőtt, a Ferencváros elleni budapesti mérkőzés első félidejében is jól játszott leány U15-ös csapatunk, de akkor végül vereséget szenvedett. Most, az Astra Hungary FC ellen semmit sem akartak a véletlenre bízni a lányok, erősen kezdtek, és ez gólokban is megmutatkozott. A 17. percben Alasz Hanna második találata már csapatunk negyedik gólja volt, és fiataljaink a szünet előtt meg sem álltak féltucatig. A sok gól, a jelentős előny ellenére, Luki András nem volt maradéktalanul elégedett a látottakkal, ezért aztán nem csak három cseréről döntött, de igyekezett a fejekben is rendet tenni. Ennek lett az eredménye az a paradoxon, hogy csapatunk a második játékrészben csak fele annyi gólt lőtt, mint az első negyven percben, mégis tudatosabban, jobban futballozott.

Hamar tekintélyes előnyt szereztünk, az első félidő közepére már négy góllal vezettünk, de ennek, ha furcsa is, meglett a hátránya is. Ebben a korosztályban még nagyon fiatalok a játékosok, talán nem is csodálható, ha kicsit elvitte őket a hév és ez a szervezettség rovására ment. A szünetben megbeszéltük, hogy mit kellene másként csinálni és a lányok vissza is tudták adni azokat, amiket kértem. Sokat cseréltem, összesen tizennyolc játékosunk lépett pályára, örülök, hogy mindenkinek tudtam lehetőséget adni

– értékelte csapata gólzáporos győzelmét Luki András, a korosztály vezetőedzője.