Gólgazdag vasárnap délután

Gólgazdag vasárnap délután

Két dupla, két mesterhámas és egy mesterötös a zsákban.

Illés Akadémia U19 – Táplán SE 18–0 (9–0)
Illés Aka. U19.: Gróz – Dezamits, Woth, Tarján (Heiter, 57.), Palkó – Schuszter (Volter, 57.), Illés B. (Antal, 46.), Markó – Horváth R., Tóth M. (Rosner, 46.), Kállai K. (Bunevácz, 46.). Vezetőedző: Horváth Rudolf
Gólszerzők: Horváth R. (18., 32., 49., 61., 73.), Tóth M. (17., 26., 39.), Volter (58., 69., 86.), Illés B. (15., 21.), Kállai K. (9., 31.), Rosner (70.), Heiter (75.), Antal (83.)

Hiába áll a Vas megyei II. osztály Déli-csoportjának harmadik helyén a Táplán együttese, bizony a rendkívül energikus játékkal előrukkoló U19-es csapatunkkal szemben nem volt ellenszerük a több egykori NB-s labdarúgóval felálló vendégeknek. A szebbnél is szebb támadásokkal operáló fiataljaink már a 21. percben 5–0-ra vezettek és a folytatásban sem vettek vissza a tempóból, így a félidőben már kilenc találattal jártak előrébb Horváth Rudolf tanítványai.

A félidőben ugyan hármat cseréltek a mieink, ám ez egyáltalán nem törte meg a lendületüket, ugyanis a második játékrészben is pontosan kilencszer vették be a táplániak kapuját, így összességében 18–0-ra nyerték meg a rendkívül egyoldalúra sikeredett összecsapást.

Nagyon örülünk, hogy sikerült ezt a felkészülési mérkőzést összehozni a Táplán ellen. Mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni. Ez igen fontos volt, mert azok is játszhattak, akik eddig kevesebbet szerepeltek. Erős keretünk volt mára, gyakorlásnak nagyon jó volt ez a mérkőzés. Szerdán pedig következik az NB III-as Mosonmagyaróvár elleni várhatóan kemény találkozó, így rendkívül hasznos meccsekkel készülhetünk az U19-es bajnokság folytatására

– fogalmazott az összecsapást követően Horváth Rudolf vezetőedző.