Gól nélküli U15-ös döntetlen Fehérváron

Gól nélküli U15-ös döntetlen Fehérváron

Az első félidő a hazaiaké, a második a miénk volt, de gól nem született.

MOL Fehérvár FC U15 – Illés Akadémia U15 0–0
Illés Aka. U15.: Molnár-Végh – Kopácsi B., Stefanich, Bodrogi, Koósz (Szentkirályi, 56.) – Balikó, Bolla, Kopácsi Á. – Bonchis (Horváth A., 56.), Katona, Wolf. Vezetőedző: Németh Richárd.

Ősszel a legjobb formájában lévő Illés Akadémia U15 – a három csatár: Katona István, Wolf Gergő és Takács-Földes Olivér góljaival – 5–0-ra győzte le a MOL Fehérvárt. Ez volt a piros-kékek legnagyobb veresége az egész szezonban – igaz, egy a kapusuk által elkövetett szabálytalanság miatt csak 10 percig játszottak 11 a 11 ellen.

A székesfehérváriak kezdték jobban a mai mérkőzést. Mezőnyfölényt alakítottak ki, ők voltak a veszélyesebbek, de vagy a védelem, vagy a kapusunk a helyén volt. Szünet után felpörögtek Németh Richárd tanítványai, változott a forgatókönyv. Úgy tűnt, erővel is mi bírjuk jobban, ám a kínálkozó gólszerzési lehetőségeinket eltékozoltuk, így egy bajnoki ponttal gazdagodott csapatunk.

Az első félidőben nem találtuk a játék ritmusát. Nem birtokoltuk eleget a labdát, ebben a periódusban az ellenfél akarata érvényesült. A második játékrész azonban pont az ellenkezője volt az elsőnek: mi játszottunk jobban, megvoltak a lehetőségeink. Több támadásunk is ígéretes volt, úgy éreztem, benne van a levegőben, hogy góllá érik a fölényünk, ám nem voltunk elég élesek a kapu előtt, így nem tudtuk azt megszerezni. Az összkép alapján mi álltunk közelebb a győzelemhez

– nyilatkozta Németh Richárd a mérkőzés után.