Futószalagon a bajnoki meccsek pótlása

Futószalagon a bajnoki meccsek pótlása

Ezen a héten a legidősebbek is tétmérkőzésen lépnek pályára.

A Horváth Rudolf és Horváth András vezette U19-es korosztály öt edzés mellett szerdán Sopronban játszik felkészülési meccsen, míg szombaton a Ferencváros vendégei lesznek Antal Gellérték – a 7. fordulóból elmaradt találkozót fogják pótolni.

Sátori Barnabás és Szűcs János tanítványainak programjában négy edzés szerepel.

Az U16-osok hatszor tréningeznek, és szombaton 9 órakor játszanak. Kovács László és Nagy József gárdája a Vas megyei II. osztályban nagy fölénnyel az élen álló Nádasddal meccselnek.

Két-két bajnoki szerepel a heti programban az U14-es és az U15-ös csapataink részére. Németh Richárd és Körhöcz György fiai szerdán 13 órakor az FTC vendégei lesznek, míg szombaton délben az Újpestet fogadják. Catalin Azoitei és Tóth Zsolt tanítványai szintén szerdán 13 órakor meccselnek a Ferencvárossal, míg szombaton 14 órakor látják vendégül az UTE U14-et.

Öt tréninget tart Szűcs János és Varga Roland az U13-asoknak, négyet Takács Csaba és Nagy László az U12-nek. Szombaton ez a két korosztály Zalaegerszegen játszik felkészülési mérkőzést.

A tervek szerint ezen a héten már két bajnoki mérkőzést is játszik a leány U19-es csapatunk. Urbán Anett és Tebeli György tanítványai szerdán a Győr vendégei lesznek, míg szombaton a Fehérvár FC érkezik Szombathelyre.

Ferencsik Evelin és Győrffy Mátyás U16-os csapata ötször edz a héten, míg Gödér Brigitta és Tóth Alexandra U14-esei négyszer gyakorolnak.