Feltettük az i-re a pontot

Feltettük az i-re a pontot

A Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság A-csoportjának utolsó fordulójában az Illés Akadémia Edzők csapata 5–1-es győzelmet aratott az Interpapír FC együttese ellen. A mieink így a nagy rivális Don Pepito jövő hétre halasztott mérkőzésének eredményétől függetlenül megnyerték a bajnoki címet.

 

Az utolsó fordulóban már egy döntetlen is elég lett volna csapatunk bajnoki aranyérméhez, de ennek ellenére természetesen a győzelem elvárásával léptek pályára a mieink. A tabella hátsó régiójában tanyázó Interpapír azonban határozottan jól védekezett a derbi elején, és olyan veszélyes kontrákat vezetett, hogy csak Németh Gábor bravúrjai mentettek minket a bekapott góltól. A félidő derekán viszont jött Illés Béla és egy „kapufás” találattal megszerezte a vezetést Edzőinknek. Nem sokkal később ismét villant Akadémiánk névadója, így a félidőben már 2–0-ra mentünk.

A második játékrész első perceiben Szabella Olivér távoli góljával 3–0-ra alakult az állás, Halmai Ramon pedig négygólosra növelte az előnyünket. Ezt követően ugyan szépített az Interpapír, de nem sokkal később Tóth Miklós beállította az 5–1-es végeredményt.

Győzelmének köszönhetően csapatunk már 22 pontot tudhat magáénak, amivel behozhatatlan előnyre tett szert a Don Pepito együttesével szemben, azaz megnyerte a legmagasabb osztály küzdelmeit.

 

Illés Akadémia Edzők – Interpapír FC 5–1 (2–0)

Gólszerzők: Illés Béla (2), Szabella Olivér, Halmai Ramon, Tóth Miklós