Felkészülési meccsek Klagenfurttól Szatmárnémetiig

Felkészülési meccsek Klagenfurttól Szatmárnémetiig

Saját szervezésű minitornán szerepelnek az U10-esek és az U11-esek.

A Horváth András irányította U19-es csapatunk öt edzést követően pénteken az Austria Klagenfurt akadémiájának vendégeként lép majd pályára.

Kovács László és Nagy József U17-esei négy tréningre jelentkeznek ezen a héten.

Hasonlatos lesz a programja Sátori Barnabás és Körhöcz György U16-osainak, illetve Németh Richárd és Varga Roland U15-ös csapatának. Hétfőtől-csütörtökig ötször edz mindkét társaság, majd pénteken ők is utaznak Karintiába és játszanak a klagenfurtiakkal.

A karintiai járatra ezúttal az U14-esek is bejelentkeztek. Nagy László és Biegner Dániel tanítványai négyszer edzenek, és pénteken ők is játszanak a lila-fehérekkel.

Hétfőn, kedden és pénteken tart edzést az U13-asoknak Szűcs János és Faggyas Milán. Szerdán a GAK Juniors vendégeként szerepelnek majd a gyerekek.

Tóth Zsolt és Hujber Gábor tanítványai a hét első két napján gyakorolnak, aztán szerdán ők is utaznak Grácba játszani. A csütörtökjük szabad lesz, aztán pénteken Szatmárnémetibe utaznak, ahol a Partium Kupa nemzetközi tornáján vesznek részt szombaton és vasárnap.

Biegner Dániel és Pados József U11-esei három edzés mellett kedden az MTK és a GAK Juniors elleni hazai rendezésű minitornán bizonyíthatnak. Vasárnap Budapestre mennek, ahol az Ikarus Sporttelepen a Dunamenti Kupán szerepelnek majd.

Faggyas Milán és Szabó Róbert U10-es együttese kétszer tréningezik, aztán kedden az ő korosztályuk is megküzd a budapesti kékekkel és a gráci pirosakkal a minitornán. Pénteken Fótra buszozik a csapat, ahol az Ascher Lipót Emléktornán vesznek részt.

Hujber Gábor U9-es korosztálya két edzés mellett kedden 16 órától az MTK ellen lép pályára.

Pados József az U8-asokkal hétfőn, kedden és csütörtökön, míg Szabó Róbert az U7-esekkel kedden, csütörtökön és pénteken gyakorol majd.

A Tebeli György irányította U19-es leánycsapatunk – csütörtöki szabadnap mellett – nyolcszor edz, vasárnap pedig az MTK ellen szerepel az együttes.

Győrffy Mátyás U17-es korosztálya hét tréningre készülhet. Vasárnap az MTK vendégeként játszanak bajnoki meccset a lányok.

Ferencsik Evelin és Nagypál Fatima hat edzést tart az U15-ös lányoknak és a hét utolsó napján ők is meccselnek a budapesti kék-fehérek otthonában.