Ezúttal az első félidőben rúgtuk a gólokat

Ezúttal az első félidőben rúgtuk a gólokat

Két évvel idősebbek ellen szerepeltek Kovács László tanítványai.

Haladás VSE U19 – Illés Akadémia U17 0–3 (0–3)
Illés Aka. U17:
Tama – Stampfel, Tóth Á., Erdei – Abért B., Bécsy, Paizs, Gyapjas – László, Skravanek – Liplin. Csereként pályára léptek: Farkas D. – Fülöp, Szakasics, Pljesovszki, Abért O. Vezetőedző: Kovács László.
Gólszerzők: Bécsy, Liplin, Pljesovszki

Felkészülés mérkőzésen a Haladás Sportkomplexum műfüves edzőpályáján játszott a Haladás VSE U19-es együttesével a Kovács László–Berning Adrián-edzőpáros által irányított U17-es korosztályunk. A mieink az első félidőben háromgólos előnyt építettek fel. A gólok sorát Bécsy Bendegúz kezdte meg: Skravanek Lázár szögletét a 16-os vonaláról lőtte a kapuba, 0–1. Az előnyünket kettőre Liplin Bence növelte, aki egy remek csel után kilőtte a hosszú sarkot. A harmadik gólunknál Pljesovszki Gergő zavarta meg a hazaiak kapusát, aki így elvétette a labdát, amit Plejo az üres kapuba lőtt, 0–3.

A második játékrészben is voltak lehetőségünk – ebben a periódusban a Haladás VSE együttesének is adódtak helyzetei – ám újabb gól már nem született, maradt a 3–0-s Illés Akadémia-siker.

Az első félidőben gyorsan és ötletesen játszottunk. Remek ütemben érkeztünk a kapu elé, jó százalékban használtuk ki a helyzeteinket. Célunk volt, hogy figyeljünk az iram fenntartására, ebben voltak jobb és kevésbé jó periódusaink. A szünet után lassabban futballoztunk, ekkor is voltak helyzeteink, ám ezek kimaradtak. Nagyon fontos a felkészülés ezen időszakában a megfelelő játékperc biztosítása, ami ma megtörtént

– értékelte a mérkőzést Kovács László.