Ezt kár lett volna kihagyni

Ezt kár lett volna kihagyni

Picit problematikus „előjáték” után Edzőink remek játékot produkálva 5–1-re győztek a dobogós helyen álló LK Bulls ellen.

Ugyan kissé nehézkesen állt össze a keretünk, de végül Schmidt Gábor – Fazekas Norbert, Bakos Roland, Horváth András, Szabella Olivér, Bokor Ádám, Sátori Barnabás, Faggyas Milán és Havasi Márton öltötte magára az Illés Akadémia Edzőinek szerelését a városi kispályás bajnokság A-csoportjának harmadik helyén állomásozó LK Bulls elleni derbire. A 11. forduló nyitómérkőzését aztán Szabella Olivér két helyzete vezette be, ám az ellenfél kapusa mindkétszer hárítani tudott. Ezt követően Schmidt Gábornak is akadt dolga, majd a 7. percben megszereztük a vezetést: Szabella Oli lőtt 7 méterről a kapuba. A folytatásban mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, de több gól a szünetig már nem esett, így 1–0-s állásnál vonulhattak rövid pihenőre a küzdő felek.

Térfélcsere után rögtön Smici alkotott maradandót: két nagy lövést is bravúrral hárított úgy, hogy a másodikat a keresztlécre paskolta. A 38. percben aztán ismét a kapufát döngette meg a rivális, majd nem sokkal később a kapusuk megpattanó löketével egyenlíteniük is sikerült. Szerencsére nem sokáig örülhettek, ugyanis a 42. minutumban Szabella Oli kapufáról kipattanó lövését Sátori Barni helyezte a kapuba, 2–1-re alakítva ezzel az állást. A folytatásban az LK Bulls továbbra is kockáztatott: hat az öt ellen támadva a cerberusuk rendre a mi térfelünkön helyezkedett. Ezt pedig a mieink kegyetlenül meg is büntették. Az 52. és az 53. percben Szabella Oli jegyzett újabb találatokat, majd nem sokkal a lefújás előtt Havasi Marci a félpályáról volt eredményes, így a vége 5–1 lett a javunkra.

Illés Akadémia Edzők – LK Bulls 5–1 (1–0)
Gólszerzők: Szabella O. (3), Sátori B., Havasi M.