Ezen az úton kell haladni

Ezen az úton kell haladni

Csak pár pillanat hiányzott ahhoz, hogy U12-es csapatunk idegenben legyőzze a GAK fiataljait. A 4–4-es döntetlennek így egyértelműen a gráciak örülhetnek.

GAK Juniors U12 – Illés Akadémia U12 4–4 (0–1, 1–2, 3–1)
Illés Aka. U12.:
Dudás – Majlinger, Hányi, Molnár B., Lajos – Tóth N. – Bangó, Kiss B., Lengyel. Cserék: Kovács V. – Boda, Kósa, Baranyi, Németh D. Vezetőedző: Tóth Zsolt.
Gólszerzők:
Bangó, Tóth N., Baranyi, Kiss B.

A két csapat 8+1-es felállásban 3×25 percben mérte össze a tudását, felkészültségét.

Remekül kezdték a meccset Tóth Zsolt tanítványai, akik határozottan jól, kreatívan játszottak az első etapban és így teljesen megérdemelten szerezték meg a vezetést. Az edzéseken gyakorolt labdakihozatalok prímán működtek, így 1–0-s előnnyel zártuk a harmadot.

A második 25 percben ott folytatták a mieink, ahol az elsőt abbahagyták és gyorsan sikerült is megdupláznunk az előnyünket. Ezt követően ugyan a gráciak feljöttek 2–1-re, de a játékrész végén már 3–1 volt ide.

Az utolsó harmadban viszont a hazaiak mindent egy lapra feltéve elkezdtek rohamozni és 3–3-nál be is érték akadémistáinkat. Ugyan különböző okok miatt azért már a fáradtság jelei mutatkoztak a csapatunknál, de így is sikerült újfent vezetést szereznünk. Már-már úgy tűnt, hogy teljesen megérdemelten 4–3-ra nyerni tudunk, ám az utolsó pillanatokban az osztrák vendéglátók ismét betaláltak, ezzel pedig ki is alakították a 4–4-es végeredményt.

Az első két etap nagyon tetszett nekem. Amit edzéseken gyakorlunk, az egyéni és csapat szinten is visszaköszönt. Sok mozgással, kreatívan játszottunk. Sok helyzetet dolgoztunk ki, amelyek közül többet gólra is váltottunk. Az utolsó 25 percben több olyan hibánk volt, amit az ellenfél kihasznált. Sajnálom a végeredményt, mert minden esetben mi vezettünk. Ettől függetlenül pozitívan tekintek erre a mérkőzésre. Az erősségeinkre ráerősítünk még, a hibáinkat pedig kijavítjuk. Ezen az úton megyünk tovább. Egyre jobban látszik az akadémiánkra jellemző stílus a játékunkban. Szenvedéllyel, óriási akarattal megspékelve

– értékelt Tóth Zsolt vezetőedző.