Ez nem a mi napunk volt

Ez nem a mi napunk volt

Női U19-es csapatunk elmaradt mérkőzése pótlására, rangadóra utazott a kőbányai Kocsis Sándor Sportközpontba. Ez azonban nem a mi napunk volt, az FTC-Telekom megérdemelten győzött.

FTC-Telekom U19 – Illés Akadémia-Viktória U19 4–0 (1–0)
Illés Aka.-Viktória U19: Dobó-Nagy B. – Kováts A. (Rugovics B., 82.), Kránicz V., Szabó L. – Nagy D. (Mesterházy I., 66.), Németh M. (Németh N., 82.), Gravencz G. (Kaszap K., 66.), Csáki E. (Szabó F., 46.) – Csizmadia Zs. (Csejtei E., 46.), Hécz Zs., Varró V. Vezetőedző: Tebeli György

Az Illés Akadémia-Viktória mérkőzés előtt a tabellán hat ponttal előzte meg az FTC-Telekomot, eggyel az egy mérkőzéssel többet játszott Puskás Akadémiát – azaz egy remélt, budapesti győzelemmel akár meg is ugorhatott volna csapatunk az üldözői elől.

Az első félidő – ha Turza Melitta lőtt is egy elkerülhető gólt és ezzel hátrányba kerültünk – „x-es” volt, úgy tekinthettünk a szünetben előre, hogy ebből még bármi lehet. A második játékrész első negyedórája rendben is volt, a mieink fölényben játszottak, „csak” a gól hiányzott. Utána viszont átvette az FTC-Telekom az irányítást és könyörtelenül megtorolta játékosaink egyéni hibáit. Czinege Eszter szerzett gólt, majd Madarász Laura duplázott – 4–0-ra nyertek a hazaiak, a mérkőzés összképe alapján teljesen megérdemelten.

Megérdemelten nyert a Fradi, ezúttal jobb volt nálunk. Nem kifogásként mondom, de a szokatlanul kisméretű, műfüves pálya és az erős szél sem kedvezett nekünk. Sajnos ezen a mérkőzésen sok volt a gyenge egyéni teljesítmény a csapatban, nagy egyéni hibákból elkerülhető gólokat kaptunk, így nem lehet rangadót nyerni

– értékelt Tebeli György.