Évbúcsúztató nélküli évzárás

Évbúcsúztató nélküli évzárás

Szombaton, december 12-én játssza utolsó bajnoki meccsét az Illés Akadémia.

December második hetére két korosztályunk három mérkőzését tudtuk betervezni, azaz néhány találkozó elmarad a 2020/2021-es bajnokság őszi kiírásából – ahogy erről már a korábbiakban is beszámoltunk. Ezeknek a mérkőzéseknek a pótlására már csak 2021-ben kerül sor.

A szerdai debreceni kirándulást követően (U16 és U17) az U16-os korosztályunk szombaton még hazai pályán fogadja a Puskás Akadémia együttesét. Az U19-esek közül néhányan a felnőttekkel december 13-án, vasárnap még ott lesznek a keretben, ám ezt követően erre az évre bezárja a kapuit az Illés Akadémia.

A járványügyi előírások miatt, és egészségünk védelme érdekében az oly’ népszerű évbúcsúztató, és félévértékelő, vacsorával egybekötött összejöveteleink elmaradnak. Ezúttal is felhívjuk növendékeink figyelmét arra, hogy az akadémián kívül töltött időszakban is tartsák be mind az általunk hozott, mind a jogszabályokban előírt szabályokat: ne szervezzenek, és ne vegyenek részt semmilyen baráti, csapattársi csoportosulásban, kerüljék el még a legkisebb veszélyét is annak, hogy megfertőződjenek.

Egészségesen várunk vissza mindenkit január első hétfőjén! Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!