Esélyt sem adtunk a házigazdának

Esélyt sem adtunk a házigazdának

U17-es leányaink a mérkőzés sorsát már az első félidőben eldöntve 6–1-re verték a Diósgyőr csapatát a DVTK Girls CUP második napján.

Illés Akadémia-Viktória U17 – Diósgyőri VTK U17 6–1 (4–0)
Illés Aka.-Vikória U17:
Francsics V. – Nagy B., Takács M., Lukács K. (Varga Zs., 30.), Giczi K. – Müller Zs. (Bukor Z., 30.), Sági F., Polovics D. (Csarnai Z., 45.) – Licskai L. (Nagy Cs., 30.), Alasz H. (Tóth L. B., 30.), Csombor L. Vezetőedző: Faggyas Milán.
Gólszerzők: Licskai L. (1., 1–0), Alasz H. (13., 2–0; 27., 4–0), Müller Zs. (19., 3–0), Csombor L. (44., 5–1), Bukor Z. (55., 6–1)

A Spartak Subotica elleni 4–0-s remek siker után a házigazda várt U17-es leányainkra a miskolci DVTK Girls CUP második játéknapján. Mindenféle túlzás nélkül írhatjuk, hogy álomszerűen kezdték a mieink az összecsapást, hiszen Licskai Léna révén már az első percben nálunk volt az előny. Ezt követően is uraltuk a játékot, az történt a pályán, amit mi szerettünk volna, Alasz Hanna duplájának, valamint Müller Zsófi góljának köszönhetően pedig 4–0-ra vezettünk az első játékrészt követően. A fordulás után nem sokkal ugyan érkezett a szépségtapasz a DVTK részéről, ám hamar lehűtöttük a kedélyeket: Csombor Luca és Bukor Zoé is beköszönt, ezzel pedig ki is alakult a találkozó 6–1-es végeredménye. Csapatunk tehát két nap után is százszázalékos, makulátlan mérlegünket pedig holnap 19 órás kezdettel a lengyel Beniaminek Krosno gárdája ellen őrizhetjük meg.

A rekkenő hőség ellenére nagyon jó felfogásban és sebességben kezdtük a mérkőzést. Szép támadásokat vezettünk, játékfelépítésben gyönyörű dolgokat láttunk a lányoktól, emellett pedig taktikailag is maximálisan fegyelmezettek voltak. Betartották a megbeszélteket! Végig mezőnyfölényben tudtunk játszani, a mi akaratunk érvényesült, aminek következtében egymás után jöttek a gólok. Ezúttal is sokféle szituációból, köztük mélységi indításokból, letámadás utáni labdaszerzésekből találtunk be. Helyzetkihasználás tekintetében van még hova fejlődnünk, a gólokon kívül is rengeteg lehetőségünk volt még, amiket a későbbiekben jobb százalékban kell majd értékesítenünk. Gratulálunk a lányoknak, ma is igazi csapatként tudtunk nyerni

– fogalmazott a magabiztos győzelmet követően Kiss Zsófia edző.