Értékes U14-es pont a listavezetőtől

Értékes U14-es pont a listavezetőtől

A korosztályos I. osztályú labdarúgó-bajnokságok legutóbbi fordulójában az Illés-Haladás U14 gólnélküli bravúros döntetlen játszott a listavezető Honvéd-Magyar Futball Akadémia vendégeként.

U14
Honvéd-Magyar Futball Akadémia–Illés-Haladás 0-0. – Budapest, vezett
e: Fekete.
Illés-Haladás: Pataki – Nagy R. (Varga D.), Szvoboda, Bolla, Papp Cs. (Kovács B.), Mozsár, Frák, Bonyhárd, Fábiánkovits (Varga O.), Mohos (Somfalvi), Udvardi (Stifter). Edző: Noé Dávid.
Az első félidőben az Illés-Haladás jobban játszott a listavezetőnél. A másodikban a hazaiak átvették az irányítást, de remek védekezésüknek és kapusteljesítményüknek köszönhetően értékes pontot szereztek a szombathelyiek. Az egyébként gólerős Honvédnak tehát nem sikerült betalálnia. Sőt, a hajrában egy kontra után a győztes gólt is megszerezhették volna Noé Dávid tanítványai. Az Illés-Haladás jól futballozott, valamennyi játékosa jó teljesítményt nyújtott.
A bajnokság állása: 1. Honvéd-Magyar Futball Akadémia 44 pont, 2. Vasas 42, 3. Puskás Akadémia 40, …8. Illés-Haladás 27.
16. forduló, szerda, 12.00: Illés-Haladás–Győri ETO.

U15
Honvéd–Illés-Haladás 4-2 (2-0). – Budapest, vezette
: Milavecz.
Illés-Haladás: Simon – Bogdányi, Szabó B. (Várnai), Kállai, Vigh, Tama (Kovács P.), Iván (Horváth J.), Horváth K., Németh Á. (Bolla), Miszori, Bátori-Tóth. Edző: Sipos Norbert.
Gólgazdag mérkőzésen gyűjtötte be a három pontot a hazai együttes a jól küzdő szombathelyiek ellen. Gólszerzők: Miszori, Horváth K.
A bajnokság állása: 1. Puskás Akadémia 53, 2. Honvéd 40, 3. Mol Vidi 39, …11. Illés-Haladás 21.
20. forduló, szombat, 10.00: Illés-Haladás–Nyíregyháza.

U16
Az U16-osoknál nem rendeztek fordulót.
16. forduló, szombat, 11.00: Debrecen–Illés-Haladás.

U17
15. forduló.
Illés-Haladás–Győri ETO 2-3 (1-0). – Gólszerző
: Szalay 2.
19. forduló
Illés-Haladás–Honvéd 2-2 (1-1). – Illés Akadémia, vezette: Takács.
Illés-Haladás: Tóth B. – Auer, Debreceni, Woth, Szalay, Volter, Vajda (Szecsődi), Kállai, Csomós (Basics), Schuszter, Tóth M. Edző: Oross Márton.
A vélhetően leendő bajnok ellen mutatta meg az Illés-Haladás, hogy mire is képes. A helyzetek számában és játékban is felülmúlták ellenfelüket, és noha nem sikerült megszerezniük a győzelmet, nagyon jó futballal rukkoltak elő. Az Illés-Haladás valamennyi játékosa jó teljesítményt nyújtott. Gólszerzők: Volter, Kállai.
A bajnokság állása: 1. Honvéd 40, 2. Puskás Akadémia 33, 3. MTK 29, 4. Illés-Haladás 28.
20. forduló, április 6., 10.00: Illés-Haladás–Diósgyőri VTK.

U19
Győri ETO–Illés-Haladás 1-3 (0-2). – Győr, vezette
: Szeibert.
Illés-Haladás: Kiss Á. – Bognár, Bokor, Nyíri (Illés), Nyári P. (Doktorics), HALMAI (Oláh), TÓTH-GÁBOR, Molnár T., Balogh F. (Füleki), Bolla, SZEKÉR. Edző: Németh Szabolcs.
Az utóbbi hetek jó játéka eredménnyel is párosult, végig a szombathelyiek akarata érvényesült és teljesen megérdemelten szerezték meg a három pontot. Gólszerzők: Halmai 2, Tóth-Gábor.
A bajnokság állása: 1. MTK 40, 2. Debrecen 30, 3. Honvéd 28, …7. Illés-Haladás 22.
17. forduló, szombat., 11.00: Debrecen–Illés-Haladás.