Emberhátrányban diadalmaskodott az U14-es csapat

Emberhátrányban diadalmaskodott az U14-es csapat

Az I. osztályú utánpótlás labdarúgó-bajnokságok legutóbbi fordulójában az Illés Akadémia-Haladás U14-es emberhátrányban futballozva 3-0-ra nyert a Győr otthonában.

U14

Győri ETO-Illés Akadémia-Haladás 0-3 (0-2). Győr, vezette: Orbán.

Illés Akadémia-Haladás: Pataki – Reseterits, Rosner, Baranyai, Palkó (Varga M.), Doncsecz, Horváth R. (Senkó), Bognár, Tarján, Bunevácz (Horváth K.), Dezamits. Edző: Sátori Barnabás.

Gólszerzők: Rosner, Doncsecz, Horváth R. Kiállítva: Pataki (25.).

Nagyon jól kezdett az Illés Akadémia, már a 14. percben 2-0-ra vezetett. Majd a 25. percben egy felesleges kiállítás után tíz főre fogyatkoztak a vendégek. Ezután a győriek kerültek fölénybe, da vasiak taktikus, rendkívül fegyelmezett játékkal az utolsó percekben növelve előnyüket, megérdemelt győzelmet arattak. Az Illés Akadémiából valamennyi játékos jó teljesítményt nyújtott, kiemelkedett Rosner Gergő és Doncsecz Levente játéka.

A bajnokság állása: 1. Debrecen 69, 2. MTK 67, 3. Diósgyőr 58,  6. Illés Akadémia-Haladás 46 pont.

28. forduló, szombat, 12.00: Illés Akadémia-Haladás-Vasas.

U15

Győri ETO-Illés Akadémia-Haladás 4-0 (2-0). Győr, vezette: Szikra.

Illés Akadémia-Haladás: Hegyi – Rédei, Szilvás (Pandur), Auer, Debreceni (Füzik), Jakab, Szalay, Kállai, Woth Ádám, Basics (Kurzbauer), Vajda (Czafik). Edző: Takács Csaba, Bakos Roland.

Jól kezdték a mérkőzést a szombathelyiek, a meccs elején ziccert hibáztak. Ám az első játékrész jó futballját a félidő végén öt perc alatt lerontották: két gólt kaptak. Egyet szabadrúgásból, egyet egyéni hibából. Szünet után hasonlóképpen folytatódott a meccs, újabb két gólt szerzett a győri csapat. Összességében hiába játszott jól az Illés Akadémia, tíz perc rövidzárlat elég volt a hazai csapatnak, amely megérdemelten nyert.

A bajnokság állása: 1. Puskás Akadémia 76, 2. Honvéd 57, 3. MTK 56,  15. Illés Akadémia-Haladás 22 pont.
28. forduló, szombat, 12.30: Illés Akadémia-Haladás-Vasas

U16

FTC-Illés Akadémia-Haladás 2-0 (1-0). Budapest, vezette: Boda.

Illés Akadémia-Haladás: CSUTORKA – Bognár (SZEKÉR), BOKOR, HORVÁTH M., NYÍRI, Kónya (Nagy K.), Huszti (Edelényi), NYÁRI, Burai, Balogh F., Molnár T. (ILLÉS). Edző: Desits Szilárd.

Az első félidőben a vasi csapat védekezésével,- védelmével volt gond, az egész mérkőzésen pedig a helyzetkihasználással. De összességében az Illés Akadémia-Haladás játékával nem volt probléma.

A bajnokság állása: 1. MTK 42, 2. Illés Akadémia-Haladás 42, 3. Honvéd 36 pont.

27. forduló, szombat, 10. 00: Illés Akadémia-Haladás-Győri ETO

U17

Az U17-eseknél nem rendeztek fordulót az elmúlt hétvégén.

U19

Illés Akadémia-Haladás-MTK 2-0 (1-0). Szombathely, Illés Akadémia, vezette: Krasznai.

Illés Akadémia-Haladás: Molnár M. – Imre, TIBA, Molnár T., Kovács Z., Szántó (Deéry), SZŐKE, TÓTH M. (Bontó), Derdák (Szár), Kovalovszki, KIRJÁK. Edző: Bánfalvi Attila.

Gólszerző: Szőke (2).

Az első félidőben meggyőző volt a vasiak fölénye, míg szünet után a vendégek kezdeményeztek többet, de összességében megérdemelten nyert az Illés Akadémia.

A bajnokság állása: 1. FTC 44, 2. Honvéd 41, 3. MTK 33, 4. Illés Akadémia-Haladás 33 pont.

27. forduló, csütörtök, 12.00: Puskás Akadémia-Illés Akadémia-Haladás