Elvitte az ETO a három pontot

Elvitte az ETO a három pontot

A második félidőben szerezte góljait a vendégcsapat.

Illés Akadémia U14 – ETO FC Győr U14 0–3 (0–0)
Illés Aka. U14.: Tama – Bécsy, Takács D., Blum, Kelemen – Palkó, Mayer (Vér, 78.), Németh R. – Abért (Klement, 78.), Csonka (Őri, 50.), Vert (Tóth E., 78.). Vezetőedző: Catalin Azoitei.

Az őszi 5. fordulóból elmaradt találkozót pótolt be ma az U14-es csapatunk. A mérkőzés eleje kiegyenlítettnek bizonyult, a 18. percben egy jobb oldali akció végén kellett bravúrt bemutatnia Tama Máténak: lábbal védett a hálóőr. A 32. percben 19 méterre a kapunktól jutott szabadrúgáshoz a győri csapat: a felső kapufán csattant a labda. A 38. percben egy átlövést tolt kapusunk ujjheggyel a lécre – gólnélküli döntetlennel vonultak rövid szünetre a csapatok.

Sajnos a II. félidő elején eldőlt a találkozó: előbb egy ziccert, majd egy könnyű síppal befújt büntetőt váltott gólra a vendégcenter, míg a hajrára fordulva egy átlövés olyan szerencsétlenül perdült fel az egyik védőnk lábán, hogy a labda a hosszú sarokba hullott.

A fizikálisan erősebb vendégek ellen hiába vette fel helyenként a küzdelmet az Illés Akadémia csapata, a kapu előtti határozottságával a győri csapat magabiztosan vitte el a három pontot.

Egyenrangú ellenfélnek bizonyultunk az első félidőben a magasabban jegyzett ETO-val szemben, ám fordulás után kiütközött a különbség a két csapat között. A hiányzóinkat ma nem tudtuk pótolni, de hamar itt az újabb mérkőzés, ahol és amikor megkezdhetjük a felzárkózást

– nyilatkozta a találkozót követően Tóth Zsolt, a csapat edzője.