Elvitte a pontokat a Puskás Akadémia

Elvitte a pontokat a Puskás Akadémia

A vendégek győzelmének köszönhetően a két csapat helyet cserélt a tabellán.

Haladás-Viktória U14 – Puskás Akadémia U14 0–3 (0–1)
Haladás-Viktória: Molnár H. – Ferenczi H., Varga Zs., Csarnai Z., Kopfensteiner Sz. – Kutasy L., Erdélyi Sz., Hopp K. – Kovács L. Cserék: Szélessy H., Harmath R. Vezetőedző: Gődér Brigitta.

Két közvetlen rivális találkozott egymással vasárnap délelőtt az Illés Akadémián, amikor a Haladás-Viktória együttese a Puskás Akadémia csapatát látta vendégül. Az már a mérkőzés elejétől fogva jól látszódott, hogy két felkészített, jó játékerőt képviselő csapat van a pályán, szép cselek, ügyes megoldások jellemezték mindkét oldalt. Főként a félidő első szakaszában sokat tették érte a mieink, hogy megszerezzék a vezetést, ám ez végül a vendégeknek sikerült, miután Iounas Réka talált a kapuba.

A második játékrészben is jó tempót diktáltak a felek, minden labdáért nagy volt a harc. Akadémistáink rendületlenül mentek előre, nagy erőket mozgósítottak, hogy minél hamarabb megszerezzék az egyenlítő találatot. Erre meg is volt az esély, a helyzeteket azonban nem sikerült gólra váltani. Nem úgy a felcsútiaknak, akik Vadász Lara duplájának köszönhetően háromgólos előnyre tettek szert, ami kitartott a találkozó végéig, így ők örülhettek a győzelemnek.

Úgy gondolom, nem kezdtük a rosszul a találkozót, ám ahogy teltek a percek, egyre kevesebb átütőerőt éreztem a csapatban. Ennek ellenére voltak jó periódusaink, amikor szépen játszottunk és oda tudtunk érni az ellenfél kapuja elé, a helyzeteket viszont nem sikerült értékesíteni. Természetesen az eredmény miatt is csalódott vagyok, de ami még fontosabb, hogy egy-egy kiemelkedő teljesítmény nem elég, a következő mérkőzéseken csapatként kell sokkal többet mutatnunk

– értékelt Gődér Brigitta vezetőedző.