Elrajtol a bajnokság az U12 számára is

Elrajtol a bajnokság az U12 számára is

A fiúk közül hetedik versenykorosztályként Tóth Zsolt tanítványai is megkezdik a 2024-es tétmérkőzések sorát.

Az Országos U12-es bajnokság Észak-nyugati csoportjában szereplő Illés Akadémia idegenben kezdi meg a küzdelemsorozatot szerdán. Messzire nem kell utazniuk a zöld-fehéreknek, ugyanis a Király SE vendégeként lépnek pályára 16 órától. Ősszel az újperinti találkozón 4–3-ra győztünk, míg hazai környezetben 3–2-re diadalmaskodtunk.

A csütörtök is meccsnap lesz ezen a héten: a Szűcs János vezette Illés Akadémia U15 a bajnoki címre törő Honvéd-MFA vendége lesz 14 órától, míg Körhöcz György U14-esei az ETO-t látják vendégül hazai környezetben fél 3-tól. Ősszel Győrben 4–2-re mi győztünk.

Pénteken, március 15-én a Bene Ferenc Emléktornára utaznak Hujber Gábor U10-esei és Pados József U9-esei is. Immáron másodjára kerül sor a megmérettetésre, korábban Dunamenti Kupa néven ismerhettük ezt a tornát. Az U9-esek az Ikarus BSE, az Újpest FC és a Jászfényszaru VSE csapataival kerültek egy csoportba, míg az U10-esek az UTE-val, az Eger SE-vel, a Honvéd-MFA-val és a Kelen SC-vel.

Szombaton 14 órakor a Kecskeméti TE otthonában lép pályára az Illés Akadémia U17. Kovács László és Berning Adrián csapata szeptemberben 3–1-re verte meg a lilákat.

A tervek szerint szombaton Győrben játszik az U13-as és az U12-es korosztályunk is: Sátori Barnabás tanítványai 10 órakor, Tóth Zsolt fiai pedig délben.