Elégedettek lehetünk U7-es csapatainkkal

Elégedettek lehetünk U7-es csapatainkkal

Sok gólt rúgtak és keveset kaptak ifjú akadémistáink.

A Király SE rendezésében tartották meg az U7-es korosztály számára a tavaszi második Bozsik-tornát. A rendezőkön kívül az Illés Akadémia, a Gyirmót SE, a CREDOBUS Tehetségközpont, a Veszprém FC, az ETO FC Győr, a ZTE FC, valamint a Sárvár FC szerepelt a tornán, még pedig 2-2 csapattal. Egyszerre 8 pályán zajlottak az egyenként 12-12 perces mérkőzések, amelyek egytől-egyig óriási iramot, és nagy küzdelmeket hoztak.

A mi gyermekeink azt hozták, amit Szakasics Balázs kollégámmal vártunk. Tehát minden mérkőzésen az első pillanattól a lefújásig sok futást, ütközést, és agresszív játékot. Emellett rengeteg gólt rúgtak, és keveset kaptak csapataink. Hiba is csúszott néhányszor a játékba a saját, és az ellenfél kapuja előtt, de ez a korosztály velejárója. Ezekből a hibákból a későbbiekben tanulni fognak. Összességében nagyon meg voltunk elégedve Balázzsal és csak gratulálni tudunk a gyerekek mai teljesítményéhez

– fogalmazott Szabó Róbert, aki a tornán a Mihályfi Milán, Markó Hunor, Mersich Máté, Németh Olivér, Poór Zétény, Pungor Dominik, Polgár Kornél, Simon Medox, Németh Bercel, Szabó-Kaczmarcki Barnabás, Novák Dominik, valamint Szovák Marcell alkotta keretből válogathatott.