Egy pont is lehet nagyon értékes!

Egy pont is lehet nagyon értékes!

Óriási csatában, nem csak küzdelmes, de színvonalas mérkőzésen, megosztozott a pontokon a leány U15-ös korosztály két legjobb csapata, az Illés Akadémia-Viktória és a tavalyi bajnokság mezőnyéből „utcahosszal” kiemelkedő FTC-Telekom.

Illés Akadémia-Viktória U15 – FTC-Telekom U15 0–0
Illés Aka.-Viktória U15:
Potor L. – Doncsecz A. (Harmath R., 41.), Schőnig, Derényi A., Imre A. (Bedőcs L., 57.) – Bihari P., Nagy Cs. (Kopfensteiner Sz., 57.), Palatin D. (Széplaki S., 73.) – Siposs-Kiss V. (Imre B., 73.), Horváth A. (Első H., 41.), Bihari Cs. Vezetőedző: Ferencsik Evelin.

Nyolcvan perc, kőkemény csata után, egyik csapat sem lehet elégedetlen a döntetlennel, mindkét küzdőfél megemelheti a kalapját a másik előtt is. A nézők nem láttak sok helyzetet, ritkán volt látványos a játék, de aki végignézte a nyolcvan percet, az egy pillanatra sem lehet elégedetlen.

Az első játékrészben kétszer trafáltuk el a kapufát, ziccereink voltak, a mérkőzésnek ebben a periódusában előnyt szerezhettek volna lányaink – de az FTC-Telekomnak is megvoltak a lehetőségei, igazságos eredmény született.

Küzdőszellemből, harcosságból jelesre vizsgáztak a lányok, egy olyan csapat ellen, amely amióta az akadémiai U15-ös bajnokság létezik, eddig veretlen, mindössze négy pontot veszített. Az külön öröm, hogy a cserejátékosok teljesen egyenértékűként, jól szálltak be, felvették a meccs fonalát, hozzá tudtak tenni a játékhoz. Nagyon büszke vagyok a lányokra és fontosnak tartom kiemelni, hogy az ilyen teljesítmény nincs magától. kell hozzá az az edzésmunka, az a hozzáállás, amit ezek a gyerekek napról napra letesznek az asztalra

– értékelt Ferencsik Evelin.