Egy híján tíz gól a szlovéniai túrán

Egy híján tíz gól a szlovéniai túrán

Az Illés Akadémia U14 kilenc gólján heten osztoztak.

NS Mura U14 – Illés Akadémia U14 0–9 (0–4)
Illés Aka. U14:
Hajba – Németh B., Oláh, Fonnyadt, Szalma – Lakatos, Molnár B., Módly – Magadics, Mihók, Angler. Cserék: Schepanski – Bock, Székely, Szakács, Vincze, Takács Á., Dobovánszky. Vezetőedző: Nagy László.
Gólszerzők: Mihók (2), Magadics (2), Bock, Lakatos, Dobovánszky, Fonnyadt, Szakács

Nagy László együttese a kassai nemzetközi torna után ezúttal dél-nyugat felé vette az irányt, azaz a Felvidék után a Muravidék szerepelt az Illés Akadémia U14 programjába. A zöld-fehérek magukhoz ragadták a kezdeményezést, nagy nyomást helyeztünk az ellenfélre. Már a hazaiak védőharmadában labdát szereztünk, egyáltalán nem engedtük kibontakozni őket. A visszatámadásunk is nagyon jól működött. Az akciógólok mellett egyet szabadrúgásból szereztünk – utóbbi Fonnyadt Zétény nevéhez fűződik.

A jövő héten folytatódik korosztályunk nemzetközi megmérettetése, hiszen a felvidéki Nagyszombattal játszanak majd Módly Samuék.

Nagy melegben zajlott a mérkőzés – ez azonban nem látszódott a játékunkon. Az előzetes tervek szerint az első perctől az utolsóig hatalmas nyomást helyeztünk ellenfelünkre, szinte csak nálunk volt a labda. Ha mégis elveszítettük, villámgyorsan visszaszereztük azt. Több játékos is ki tudtam próbálni különböző posztokon. Győztes mentalitást mutattunk, a – kissé rövidebbre nyúló – II. félidőben örömfocit mutattunk be. Meggyőző volt a játékunk! Örülünk mindennek, de hétfőtől új hét következik

– értékelt Nagy László a mérkőzést követően.