Egy gól itt, egy gól ott

Egy gól itt, egy gól ott

A második félidőben született két találatnak köszönhetően 1–1-es döntetlennel ért véget U14-es csapatunk ETO FC elleni mérkőzése.

Illés Akadémia U14 – ETO FC Győr U14 1–1 (0–0)
Ilés Aka. U14.:
Varga N. – Angler J. (Axnix, 69.), Szakály (Bogdán, 41.), Hányi D., Nyári – Hideg, Mihály (Börczi, 64.), Bosnyák Botond (Bosnyák Bence, 69.) – Horváth Á. (Grádvohl, 64.), Sánta (Kiss-Szécsényi, 52.), Papp M. Vezetőedző: Nagy László.
Gólszerző: Papp M. (56., 1–1)

Határozottan támadó szellemben kezdték a mérkőzést Nagy László és Biegner Dániel tanítványai, akik az első negyedórában akár két-három büntetőt is kaphattak volna, ám a játékvezető egyik esetben sem adott 11-est a mieink javára. A 15. percben aztán Nyári Olivér lőtt éles szögből kapura egy szabadrúgást, amit a vendégek cerberusa a keresztléc segítségével tudott hárítani. Ezt követően a Rába-partiak vezették két-három veszélyes kontrát, de szerencsére valamennyit megúsztuk kapott gól nélkül. A 27. minutumban Mihály Dániel beadása után Sánta Richárd lőhetett teljesen tisztán kapura, ám a labda elzúgott a ketrec fölött, így aztán a félidőben 0–0-s döntetlenre álltak a csapatok.

A második játékrészt Sánta Ricsi ziccere vezette be, ám a Rába-partiak hálóőre szögletre tudott menteni. Ezt követően Papp Máté passza után Bosnyák Botond akrobatikus mozdulattal lőtt kapura, de a gól sajna ezúttal is elmaradt. Szerencsére a 46. minutumban is, amikor Varga Noel ütött a kapufára egy szabadrúgást. Az 53. minutumban viszont már Noel sem tudott segíteni: Kuzma Péter góljával alakították a győriek 1–0-ra az állást. Ennek azonban nem sokáig örülhettek, ugyanis az 56. percben egyenlítettünk: a Bosnyák Botond által kiharcolt 11-est Papp Máté először a kapusba lőtte, ám a duplázása már a hálóban kötött ki. A mérkőzés hajrájában még mindkét gárda előtt adódtak kisebb-nagyobb lehetőségek, ám az eredmény már nem változott, azaz maradt az 1–1-es döntetlen.

Úgy érzem, hogy az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést, hiszen nekünk voltak nagyobb helyzeteink. Kénytelen vagyok kimondani: sajnos a játékvezető ma nagyon nem velünk volt. Szerintem pár büntetővel adósunk maradt. Bár ezeket azért majd szeretném visszanézni. De ettől függetlenül be kellett volna rúgnunk a helyzeteinket. Akár a második félidő elején is. Akkor pedig egy sima meccs is lehetett volna egy agresszív és jó foci játszó ETO ellen. Elégedetlen nem vagyok a gyerekekkel, mert odatették magukat. Kicsit többet kellett volna használni a fejüket, kicsit pontosabban kellett volna játszaniuk. Megyünk tovább, készülünk a következő mérkőzésre

– értékelte a mérkőzést Nagy László vezetőedző.